J2US 25/5: Διπλή έκπληξη στην κριτική επιτροπή - Η ''ξανθιά'' Δέσποινα Βανδή και η εντυπωσιακή αντικαταστάτρια της Γαρμπή

Οι ανακοινώσεις του Νίκου Κοκλώνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US 25/5: Διπλή έκπληξη στην κριτική επιτροπή - Η ''ξανθιά'' Δέσποινα Βανδή και η εντυπωσιακή αντικαταστάτρια της Γαρμπή

Ένα νέο επεισόδιο ξεκίνησε το Σάββατο 25/5 για το Just the 2 of us με τον Νίκο Κοκλώνη να ανοίγει πρώτος το μουσικό show με μια νέα ερμηνεία συνοδευόμενος από το μπαλέτο του. Στη συνέχεια, ο ίδιος πέρασε πολύ γρήγορα στην παρουσίαση της αγαπημένης του κριτικής επιτροπής.

Τα τελευταία Σάββατα οφείλουμε να ομολογήσουμε, πως το τηλεοπτικό κοινό το περιμένει και μία έκπληξη από την κριτική επιτροπή. Απόψε το βράδυ θα λέγαμε, πως οι εκπλήξεις ήταν όχι μία αλλά δύο.

Η αλλαγή στο look της Δέσποινας Βανδή και η νέα κριτής στο J2US

Αρχικά, η Δέσποινα Βανδή δεν διατήρησε για πολλοστή φορά το φυσικό χρώμα στα μαλλιά της. Μετά το ροζ look στο προηγούμενο live, το όποιο μάλιστα είχε συζητηθεί ιδιαίτερα (δείτε εδώ πως απάντησε η ίδια), αυτή τη φορά η τραγουδίστρια επέλεξε μια άκρως εκκεντρική ξανθιά περούκα!

Στη συνέχεια και μετά τα σχόλια για την Βανδή, ο Νίκος Κοκλώνης πέρασε στην τέταρτη guest κριτή στη θέση της Καίτης Γαρμπή, που απουσιάζει. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Έλλη Κοκκίνου, που κάθισε με μεγάλη χαρά στην καρέκλα του κριτή του Just the 2 of us.

Στο twitter τα σχόλια πήραν ''φωτιά'' από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου τόσο για την Δέσποινα Βανδή, όσο και για την Έλλη Κοκκίνου: