Tv Queen 26/5: «Θα δείτε να ταράζει τα νερά!» - ''Πάγωσαν'' οι διαγωνιζόμενες με την ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Σας το είχαμε πει, ότι θα είναι ένα πρόγραμμα ανατρεπτικό...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Tv Queen 26/5: «Θα δείτε να ταράζει τα νερά!» - ''Πάγωσαν'' οι διαγωνιζόμενες με την ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου

Ένα διαφορετικό επεισόδιο ξεκίνησε την Κυριακή 26/5 για το live επεισόδιο του Tv Queen με την παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου να κάνει μια ανατρεπτική ανακοίνωση στα κορίτσια μετά από απόφαση, που πήρε η παραγωγή.

Η ίδια αρχικά έκανε έναν μικρό πρόλογο με τις διαγωνιζόμενες να έχουν πολύ μεγάλη αγωνία σχετικά με το τι θα ακολουθήσει στο τέλος της βραδιάς. Φυσικά και η ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου εν τέλει, δεν ήταν ευχάριστη σε εκείνες.

Απόψε λοιπόν, στο τέλος του live επεισοδίου δεν θα δούμε να αποχωρεί μια διαγωνιζόμενη, αλλά δύο (δείτε εδώ το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για το ρούχο διαγωνιζόμενης που έφερε αμηχανία).

Η ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου για τις αλλαγές στο Tv Queen

«Απόψε θα ξεδιπλωθούν και άλλες πτυχές του Tv Queen, γιατί έχουμε μια μεγάλη ανατροπή. Μια ανατροπή, την οποία θα δείτε να ταράζει νερά και εσείς που μας παρακολουθείτε αλλά και οι διαγωνοζόμενες. Δεν θα έχουμε μια αποχώρηση απόψε, θα έχουμε δύο διαγωνιζόμενες, οι οποίες θα αποχωρήσουν. Δύο διαγωνιζόμενες, οι οποίες θα αποχαιρετήσουν το ταξίδι τους αυτό, θα πουν οριστικά αντίο στο κηνύγι του μεγάλου επάθλου στη θέση τους στην τηλεόραση. Όπως καταλαβαίνετε όλα αλλάζουν. Σας το είχαμε πει άλλωστε ότι θα είναι ένα πρόγραμμα ανατρεπτικό», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η συζήτηση με την παραγωγή που δεν είδαμε

Κάτι που προκάλεσε αίσθηση και δεν το παρατήρησαν πολλοί είναι πως στα τελευταία λεπτά το βράδυ της Τρίτης 14/5/24 μία παίκτρια εξομολογήθηκε σε μία άλλη πως έχει δέκα μέρες καθυστέρηση και φοβόταν μήπως είναι έγκυος. Ο λόγος για την Αναστασία Τ. που άνοιξε την καρδιά της στην Αγάπη και ζήτησε, μάλιστα, τεστ εγκυμοσύνης από την παραγωγή.

Το συμβάν αυτό σχολιάστηκε το πρωί της Τετάρτης 15/5 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε μερικές σημαντικές αποκαλύψεις. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως στο 15/5/24 επεισόδιο θα βλέπαμε την κοπέλα να να παίρνει το τεστ και θα μαθαίναμε και ποια είναι η απάντηση, ενώ ο δημοσιογράφος εξήγησε πως στην συζήτηση που έκανε με την παραγωγή της δήλωσαν πως σε περίπτωση που περιμένει παιδί και θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι θα της παρέχουν οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια χρειαστεί.