Survivor 27/5: Η ομάδα που κέρδισε απόψε τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Μπλε ή κόκκινοι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 27/5: Η ομάδα που κέρδισε απόψε τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Μπλε και κόκκινοι έπαιξαν σήμερα, Δευτέρα 27/5 στο Survivor για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Η νίκη ήταν πολύ σημαντική για τη συνέχεια του παιχνιδιού και μάλιστα το τελικό σκορ κρίθηκε με δύο πόντους διαφορά.

Δείτε επίσης: Survivor 27/5: «Πάλι καλά που τον έπιασα! Εμείς εδώ τι είμαστε; Κλέβουμε;» - Η Δαλάκα ''κάρφωσε'' την ύπουλη κίνηση του Φάνη Μπολέτση

Η ομάδα που κέρδισε σήμερα 27/5 τη δεύτερη ασυλία στο Survivor

Με βάση τις πληροφορίες που σας μεταφέραμε πολύ σωστά από το Youweekly.gr, τελικά με σκορ 12-10 νικητές σήμερα ήταν οι Κόκκινοι και έτσι οι Μπλε θα χρειαστεί να ψηφίσουν στο σημερινό συμβούλιο του νησιού.

Πάμε τώρα να μιλήσουμε για τη σημερινή υποψηφιότητα. Θυμίζουμε, πως με βάση τους νέους κανονισμούς στο παιχνίδι από τις δύο προηγούμενες μονομαχίες δεν είχαμε αποχώρηση παίκτη. Οι δύο ωστόσο παίκτες, που έχασαν στην μονομαχία έχουν τεθεί απευθείας υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Άρα, η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους γνωρίζουν εδώ και ημέρες την υποψηφιότητά τους. Από τη χθεσινή 26/5 κάλπη προέκυψε το όνομα του Χριστόφορου Ταξίδη και πλέον αναμένουμε τον παίκτη από την μπλε ομάδα, που θα τεθεί και εκείνος με τη σειρά του απόψε σε υποψηφιότητα.

Στο σημείο που έχει φτάσει το Survivor οι επιλογές είναι λίγες. Λίγο πολύ πλέον θα ψηφιστούν όλοι, ανεξάρτητα από το αν είναι καλοί ή καλύτεροι από κάποιον άλλο σε αγωνιστικό επίπεδο.

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν, πως εφόσον οι κόκκινοι θα κερδίσουν σήμερα το βράδυ την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, οι μπλε θα πάνε ένας - ένας στην κάλπη και με βάση την καταμέτρηση των ψήφων θα προκύψει ως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor o Σταμάτης Ταλαδιανός! Πώς θα το πάρει άραγε;