Survivor 28/5: «Δεν θα ήθελα να έχουμε καμία σχέση» - Το σκληρό πρόσωπο του Φάνη Μπολέτση

Ξέσπασε μετά τις κατηγορίες εναντίον του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 28/5: «Δεν θα ήθελα να έχουμε καμία σχέση» - Το σκληρό πρόσωπο του Φάνη Μπολέτση

Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 28/5 και αμέσως οι παίκτες άρχισαν να σχολιάζουν όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό (27/5) συμβούλιο του νησιού όπου το ενδιαφέρον μονοπώλησε η "κλεψιά" του Φάνη Μπολέτση (δείτε εδώ αναλυτικά).

Ο ίδιος υποστηρίζει πως ήθελε απλώς να κάνει μία πλάκα με τους συμπαίκτες του, αλλά προφανώς δεν έπεισε, με αποτέλεσμα οι κόκκινοι να είναι ακόμα θυμωμένοι μαζί του. Αυτό τον ενόχλησε ακόμη περισσότερο, με εκείνον να υποστηρίζει πως η Κατερίνα Δαλάκα τους έχει κάνει όλους να πιστεύουν τα χειρότερα για το πρόσωπό του και δημιουργεί προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν.

Ένταση πριν τον αποψινό 28/5 αγώνα του Survivor

Η συζήτηση για την παρανομία αυτή συνεχίστηκε και μπροστά στον Γιώργο Λιανό πριν από την έναρξη του αγώνα, με τον Φάνη να λέει χαρακτηριστικά για τον Γιώργο Γκιουλέκα πως: «Δεν θα ήθελα να έχουμε καμία σχέση», αν και το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να έρχονται πιο κοντά και να επικοινωνούν ακόμη καλύτερα.

Εκείνος με την σειρά του ξέσπασε, διότι θεωρεί πως ο Μπολέτσης μιλάει γεμάτος ειρωνεία, λεγοντάς τους συνέχεια "Γιώργο μου και Κατερίνα μου", γι' αυτό του είπε: «Λες ψέματα και μας ειρωνεύεσαι», όμως κάπου εκεί ο παρουσιαστής έληξε την συζήτηση για να ξεκινήσει το παιχνίδι για την κατάκτηση της 3ης ασυλίας της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιος θα την πάρει).