Survivor 28/5: Ξενέρωσε και φάνηκε - Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Και σίγουρα η αντίδραση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 28/5: Ξενέρωσε και φάνηκε - Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης 28/5, μετά από ακόμη ένα συμβούλιο του νησιού, όπου οι παίκτες συζήτησαν μαζί με τον Γιώργο Λιανό όλα όσα συνέβησαν στον αγώνα, από το έντονο σκηνικό του Φάνη Μπολέτση με τον Γιώργο Γκιουλέκα (δείτε εδώ τι συνέβη μεταξύ τους), αλλά και τον γάμο που ετοιμάζει η Νεφισέ με τον Φάνη πίσω από την πλάτη του.

Ψήφισαν, μάλιστα, και τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Οι επιλογές ήταν δύο. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας, αφού ο Χριστόφορος Ταξίδης ψηφίστηκε τις προάλλες, ενώ ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι στον τάκο από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ποιος είναι ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor

Τελικά, το όνομα της Κατερίνας αναδείχθηκε από την κάλπη, γεγονός που την εξέπληξε και δεν μπόρεσε να το κρύψει. «Με εκπλήσσει γιατί θεωρώ ότι αγωνιστικά είμαι πιο πάνω από τον Γιώργο, χωρίς να θέλω να τον προσβάλω, από εκεί και πέρα είναι σεβαστό», είπε χαρακτηριστικά. Όσο, όμως, κι αν δεν ήθελε να προσβάλει τον συμπαίκτη της, μάλλον δεν τα κατάφερε, αφού κι εκείνος έμεινε άναυδος γιατί δεν περίμενε πως εκείνη θα θεωρούσε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους αγωνιστικά.

Αυτοί είναι οι 3 παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό σύμφωνα με τα στατιστικά

Σχεδόν όλοι οι παίκτες που έχουν μείνει πίσω στην Δομινικανή Δημοκρατίας είναι καλοί αγωνιστικά. Βέβαια, τελευταίος στα στατιστικά βρίσκεται ο Χριστόφορος Ταξίδης με 36,36% επιτυχία, με 4 νίκες και 7 ήττες στους 11 αγώνες που έχει παίξει.

Όσον αφορά όμως τους παίκτες που οδεύουν προς την τριάδα του τελικού, νομίζω τους γνωρίζουμε όλοι καθώς φαίνεται από τις επιδόσεις τους στα παιχνίδια.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά, η τριάδα είναι η εξής: Φάνης Μπολέτσης με ποσοστό 80%, Κατερίνα Δαλάκα με 68,89% και Γιώργος Γκιουλέκας με 63% είναι από τους καλύτερους αγωνιστικά παίκτες και πρώτοι στην κατάταξη με τις νίκες. Να σημειωθεί ωστόσο πως τα στατιστικά αυτά είναι από την πρώτη ημέρα που μπήκε ο κάθε παίκτης στο παιχνίδι.

Survivor spoiler