Σοφία Τσέκου: Πως ήταν στο παρελθόν η παίκτρια του Power of love - Οι φωτογραφίες με μαγιό και ξανθά μαλλιά

Έχει αλλάξει σίγουρα αρκετά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σοφία Τσέκου: Πως ήταν στο παρελθόν η παίκτρια του Power of love - Οι φωτογραφίες με μαγιό και ξανθά μαλλιά

Η Σοφία Τσέκου είναι από τις... τυχερές - θα έλεγε κανείς - παίκτριες του φετινού Power of love που από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο φαίνεται πως εκπλήρωσαν τον στόχο τους! Βρήκε τον... σύντροφο των ονείρων της στα μάτια του Δημήτρη Σκούρτα!

Στο χθεσινό επεισόδιο, μάλιστα, ήρθαν για ακόμα μια φορά πολύ κοντά, χάρη στο κόκκινο δωμάτιο!

Η Σοφία Τσέκου είναι 24 ετών κι έχει καταγωγή από την Αθήνα και την Εύβοια. Έχει μία αδερφή 4 χρόνια μικρότερη η οποία είναι η κολλητή της. Η μητέρα της είναι ο άνθρωπος από τον οποίο αντλεί έμπνευση και δύναμη. Σπούδασε Τουριστικά και δούλεψε στην υποδοχή σε ξενοδοχεία. Έχει επίσης δουλέψει ως αεροσυνοδός και τώρα σπουδάζει Business Administration. Στον ελεύθερο της χρόνο παίζει τένις. Έχει πάθος με τα ψώνια και τα ταξίδια. Αγαπάει πολύ τα ζώα και έχει δύο γάτες.

Let’s talk about love: Σε μία σχέση αναζητά την ασφάλεια για αυτό και την ελκύουν περισσότερο οι μεγαλύτεροι άντρες. Δεν έχει πρόβλημα να κάνει την πρώτη κίνηση. Θεωρεί πως ο τσιγκούνης άνθρωπος είναι τσιγκούνης και στα συναισθήματα. Σε μία σχέση δεν αντέχει το ψέμα ενώ μπορεί να συγχωρέσει την απιστία υπό όρους. Είναι ρομαντική, θα εκφράσει τη ζήλια της με πλάγιο τρόπο, δεν είναι σνομπ και δίνει ευκαιρίες. Είναι ελεύθερη το τελευταίο εξάμηνο. Μελλοντικά θα ήθελε να κάνει οικογένεια.

Αν, δε, κάνει κάποιος μια βόλτα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης θα αντιληφθεί πως τις αρέσουν οι αλλαγές καθώς με το πέρασμα των χρόνων φαίνεται να έχει πειραματιστεί αρκετά με το στιλ και τα μαλλιά της αφού έχει γίνει και ξανθιά και ginger αλλά και μελαχρινή!

Οι αναρτήσεις της Σοφίας Τσέκου

Σοφία Τσέκου

Σοφία Τσέκου power of love Δημήτρης Σκούρτας

Σοφία Τσέκου instagram

Σοφία Τσέκου power of love
Σοφία Τσέκου power of love ΣΚΑΙ