Στο όριο έφτασε η Χριστιάνα στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef, με την ομαδική δοκιμασία του «τοίχου» να ανάβει φωτιές στις μπριγάδες. Όπως ήταν φυσικό, δεν έλειψαν οι παρεξηγήσεις και η ασυνεννοησία ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.
Η Χριστιάνα βρέθηκε στο επίκεντρο για ακόμα μία φορά, καθώς δεν είχε οπτική επαφή με τους συμπαίκτες της, προσπαθώντας να εκτελέσει συνταγές που δεν είχε δει, μόνο με φωνητικές οδηγίες. Το αποτέλεσμα; Ένα εκρηκτικό cocktail που ξεκίνησε με κραυγές προς τον Βασίλη και την Μαίρυλιν και ολοκληρώθηκε με… μπινελίκια.
Δείτε επίσης: Σάλος στο X με το MasterChef: Ζητούν την διακοπή του – «Απλά εμετός!»
Το ξέσπασμα της Χριστιάνας στην κάμερα του MasterChef
Βλέποντας να μην παίρνει ικανοποιητικές απαντήσεις, η Χριστιάνα ξέσπασε: «Δώσμου σημασία, τι άλλο να κάνω. Πραγματικά δεν με νοιάζει κι ας πιστεύει ο κόσμος ότι είμαι κακιά. Ας έρθει εδώ μέσα να τους δει. Άντε!». Σε προσωπική της συνέντευξη στην κάμερα του MasterChef συνέχισε τις αιχμές: «Ο νοών νοείτω. Ό,τι κατάλαβα, κατάλαβα. Δεν με ενδιαφέρει, ούτε θα χαλαστώ. Δεν με νοιάζει».
Στην πορεία της δοκιμασίας Χριστιάνα, έχοντας κουραστεί να προσπαθεί να επικοινωνήσει, διέκοψε τον Βασίλη που προσπαθούσε να δώσει οδηγίες: «Άκουσέ με εσύ τώρα. Δώστε μας σημασία να τελειώνουμε. Δεν μας είπατε πληροφορίες όπως πρέπει. Τι να κάνω με το αμυγδαλωτό;»
Και όταν η Μαίρυλιν απάντησε ότι δεν έχει φτιάξει ακόμα την επόμενη παρασκευή για να την καθοδηγήσει, η Χριστιάνα εξερράγη: «Αν δεν μου το πεις, πού να το ξέρω, να μυρίσω τα νύχια μου; Η σαντιγί πώς στον π…τσο είναι, με ζάχαρη ή χωρίς; Θα με τρελάνουν εδώ μέσα! Η σαντιγί στην Κύπρο είναι με ζάχαρη!»
Μείνετε συντονισμένοι… γιατί στο MasterChef, ακόμη και μια απλή σαντιγί μπορεί να αποκτήσει… εκρηκτικό χαρακτήρα.