Στους «Αθηναίους» του Survivor τα βλέμματα παραμένουν στραμμένα στις μάχες για την ασυλία, ειδικά μετά την πρώτη ήττα, αλλά φαίνεται ότι στον κόσμο των Κόκκινων αναπτύσσεται μια διαφορετική δυναμική: ο έρωτας. Ο Μιχάλης Σηφάκης δεν κρατήθηκε και αποκάλυψε πως ο Αλέξανδρος «Benzy» Καραντώνης και η Μαντίσα Τσότα έχουν έρθει πιο κοντά, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει φλερτ ανάμεσά τους.
Οι τελευταίες μέρες ήταν φορτισμένες για τη Μαντίσα, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο των Αθηναίων και δέχθηκε έντονη κριτική για τη στάση της μέσα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες οι συμπαίκτες της την κατηγορούν έντονα ότι είπε «π@@@να» την Αριάδνη. Παρ’ όλα αυτά, ο Benzy κράτησε αμυντική στάση, αποφεύγοντας να την κατακρίνει δημόσια, κάτι που σύμφωνα με τον Σηφάκη δείχνει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του για εκείνη.
Θυμίζουμε ότι σχολιάζοντας την κατάσταση, ο Benzy είπε μεταξύ άλλων: «Όλο αυτό που έχει γίνει με τη Μαντίσα δεν το γουστάρω καθόλου, αλλά το έκανε μόνη της. Ήξερα ότι η ομάδα θα ψηφίσει τη Μαντίσα… Λόγω στρατηγικής θα μιλάω μαζί της, αλλά τώρα δεν μπορώ».
Survivor – Τι είπε ο Μιχάλης Σηφάκης για το φλερτ στην ομάδα των Αθηναίων
Όπως είπε ο Μιχάλης Σηφάκης στους συμπαίκτες του: «Διαισθάνομαι κάτι και θέλω τη βοήθειά σας. Διακρίνω ότι στην κόκκινη ομάδα ο έρως με το βέλος έχει χτυπήσει. Πιστεύω ότι Benzy και Μαντίσα είναι ζευγάρι. Ζευγάρι σε κρίση. Χθες δεν την ψήφισε και ήταν απών. Και σήμερα ήταν ο μόνος που έτρεξε να την αγκαλιάσει. Εμένα μου κάνει έρως. Μου το είπε ο Ben, απλά το λέω ευγενικά».
Το σχόλιο του Σηφάκη άνοιξε διάλογο για τις σχέσεις μέσα στην κόκκινη ομάδα, με τους υπόλοιπους να παρακολουθούν προσεκτικά κάθε κίνηση του ζευγαριού. Παρά τις εντάσεις και την έντονη στρατηγική των Αθηναίων πάντως, ούτε ο Benzy, ούτε η Μαντίσα έκαναν κάποιο σχόλιο σχετικά. Οι επόμενες κινήσεις τους θα κρίνουν όχι μόνο τη στρατηγική αλλά και τη δυναμική της κόκκινης ομάδας.


">
">
">
">
">
">
">