Η ατμόσφαιρα στην Κόκκινη καλύβα του Survivor φαίνεται πως είναι… ιδιαιτέρως ηλεκτρισμένη, με τη Μιλένα Σδρένια να ρίχνει ξεκάθαρα τα βέλη της προς τη Μαντίσα Τσότα. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη, καθώς αρκετοί συμπαίκτες της έχουν μιλήσει για εκείνη τους τελευταίους μήνες.

Κατά τη διάρκεια της προσωπικής της συνέντευξης στο επεισόδιο της Δευτέρας (23/3), η Μιλένα δεν μάσησε τα λόγια της και περιέγραψε ένα σκηνικό έντασης που, όπως είπε, επαναλαμβάνεται και έχει αρχίσει να επηρεάζει την καθημερινότητα της ομάδας: «Η Μαντίσα πριν το αγώνισμα, σε δύο διαφορετικές φάσεις κιόλας, έφερε ένταση στην ομάδα. Πολλή ένταση. Για εμένα έχει αρχίσει και κουράζει», ανέφερε χαρακτηριστικά η παίκτρια του Survivor.

Survivor – Μιλένα για Μαντίσα: «Υπάρχει πολλή γκρίνια, πολύ “εγώ”»

Η ίδια στάθηκε ιδιαίτερα στη συμπεριφορά της συμπαίκτριάς της, τονίζοντας πως αυτό που την ενοχλεί περισσότερο είναι η αίσθηση ατομικότητας μέσα σε ένα ομαδικό παιχνίδι: «Υπάρχει πολλή γκρίνια, υπάρχει πολύ το “εγώ”, κάτι που δεν μου αρέσει όταν είμαι σε μια ομάδα», είπε, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως σε περίπτωση ήττας, η ψήφος της θα ήταν δεδομένη: «Ειδικά αν χάναμε θα έδινα πιο πολύ έμφαση σε όλο αυτό που έγινε. Έχω πει ότι είμαι ένας άνθρωπος που ο,τι δεν μου αρέσει, θα το πω και θα το δείξω».

Η Μιλένα υποστήριξε πως η ένταση έχει γίνει αντιληπτή και από άλλους παίκτες, ακόμη και από τον Benzy, που της έχει κάνει παρατηρήσεις: «Εγώ στο μυαλό μου έχω πως ό,τι ασυλία κι αν χάσουμε, έχω εύκολη ψήφο, γιατί έχει αρχίσει και κουράζει πολύ στην καλύβα. Σήμερα ελπίζω να ξύπνησε με άλλη διάθεση για να μην δημιουργήσει πάλι τα ίδια, αλλά θεωρώ πως όταν δημιουργεί κάτι μπαίνει όλη η ομάδα μπροστά. Νομίζω το έχει καταλάβει όλη η ομάδα το πρόβλημα αυτό. Ακόμα και ο Benzy, που είναι κοντά, της την λέει. Το καλό είναι -από ό,τι φάνηκε χθες- ότι αυτό δεν μας επηρεάζει. Αλλά αν καταλάβω έστω και το παραμικρό, ότι έχει επηρεαστεί η ομάδα, νομίζω δε θα περάσει καλά»

Το μόνο που μένει να φανεί τώρα είναι αν η κατάσταση θα εκτονωθεί ή αν αυτή η κόντρα θα εξελιχθεί. Στο Survivor, μια σπίθα αρκεί για να γίνει… φωτιά, με τη Μαντίσα να βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο.