Στο νέο επεισόδιο του Survivor, η ένταση στην Μπλε ομάδα συνεχίζει να «σιγοβράζει» μετά την απόφαση του Γιώργου Πολύχρου να ακυρώσει την ασυλία της Δήμητρας Λιάγγα, χωρίζοντας ουσιαστικά στα δύο πια τους «Επαρχιώτες».
Η ίδια η Δήμητρα Λιάγγα εμφανίστηκε απογοητευμένη, τονίζοντας πως νιώθει ότι αποτελεί μόνιμο στόχο: «Ό,τι και να πω το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Ό,τι και να κάνει η Δήμητρα, θα ψηφίζεται, είτε αυτή την εβδομάδα είτε την επόμενη. Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο με παιδάκια, γιατί για εμένα είναι παιδάκια. Ξέρω ότι και να παλέψω στη μονομαχία, πάλι εγώ θα είμαι ο επόμενος στόχος. Δεν θα αλλοιωθώ».
Μιχάλης Σηφάκης – Όσα είπε στην κάμερα του Survivor
Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή κριτική για τον τρόπο που χειρίστηκε την κατάσταση ο Γιώργος Πολύχρος: «Σαν λογική συμφωνώ, με τον τρόπο που το έκαναν αηδιάζω. Ντρέπομαι. Όταν πιάνεις τη Δήμητρα και της λες “συγγνώμη”, όταν τελειώνει τη μονομαχία η Βασιλική και σηκώνεσαι δακρυσμένος και συγκινημένος, και χθες είχες ένα χαμόγελο λες και κέρδισες τον Βαν Νταμ… Συγγνώμη, είναι άνανδρο».
Δεν έλειψαν και οι προσωπικές αιχμές προς την Αναστασία, με τον Μιχάλη να δηλώνει πως δεν πρόκειται να αλλάξει στάση ή στόχο στο παιχνίδι: «Αγαπημένη μου Αναστασία, μια και δεν γουστάρεις παντελόνια, φόρα καμιά φουστίτσα. Όταν λες “παντελονάτα”, να σου θυμίσω πως όταν είχαμε θέμα βγήκα παντελονάτα και έβγαλα όλους τους άνδρες υποψήφιους εκτός απ’ τον Μάνο. Οπότε μείνε στη φούστα, γιατί παντελόνια δεν έχεις. Δεν νομίζω ότι το πας καλά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι οι υπόλοιποι σε ακολουθούν με κλειστά μάτια. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι δεν θέλω να λυγίσει ο Γιάννης και η Δήμητρα. Εγώ για πολλούς και ευνόητους λόγους σας γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια, δεν θα σας κάνω το χατίρι και επίσης έχω έρθει με έναν σκοπό, και δεν θα αλλάξω τον στόχο μου για κανέναν σας»
Κλείνοντας, ο Μιχάλης Σηφάκης υποστήριξε πως «ο κόσμος βλέπει»: «Το μόνο ωραίο στην όλη υπόθεση είναι πως είναι τόσο δειλοί, που ευτυχώς ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Ξεβρακώνονται σιγά-σιγά και δεν είμαστε στο δίμηνο. Πού να φτάσουμε στα μισά του παιχνιδιού, τι θα δουν τα μάτια μας», είπε στην κάμερα του Survivor.


">
">
">

">