Μαίρη Μαίρη Μαίρη (28/10): H Μαίρη εξομολογείται στην Μπέτυ πόσο δύσκολο είναι να έχεις σχέση με δύο άντρες

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (28/10): H Μαίρη εξομολογείται στην Μπέτυ πόσο δύσκολο είναι να έχεις σχέση με δύο άντρες

Απόψε 28/10 το βράδυ, θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα επεισόδιο της σειράς Μαίρη Μαίρη Μαίρη (δείτε πως τα πηγαίνει σε τηλεθέαση). Οι ζωές των τριών πρωταγωνιστριών θα περάσουν από πολλές φουρτούνες, ωστόσο στο τέλος πάντα βρίσκουν την λύση... ή μήπως όχι;

Οι 28/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Επεισόδιο 7

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Στο γραφείο, εξομολογείται στην Μπέτυ πόσο δύσκολο είναι να έχεις σχέση με δύο άντρες.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Πηγαίνει σε ένα sex shop προσπαθώντας να ανανεώσει τη σχέση της με τον Γιώργο, αλλά είναι γεμάτη αμηχανία. Επιστρέφοντας στο σπίτι, ο Γιώργος κάνει μια κουβέντα μαζί της, που της ανατρέπει τα σχέδια. Ποια θα είναι η εξέλιξη της βραδιάς τους;

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Μετά τις αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά και τις πονηριές της πεθεράς της, της Ντίνας, η Μαίρη είναι πολύ θυμωμένη. Για να κατευνάσει τον θυμό της, ο Κώστας αναγκάζεται να βάλει σε εφαρμογή ένα άλλο σχέδιο.

Συγκλονίζει ηθοποιός της σειράς "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" για τις αποβολές της

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη Χριστίνα Πατσιώκα παραχώρησε συνέντευξη η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η ηθοποιός που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» μίλησε για το ρόλο της, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή της.

Η ηθοποιός να σημειώσουμε υποδύεται την πεθερά της Κατερίνας Ζαρίφη, με την οποία δεν έχουν καλές σχέσεις και την βασανίζει.

«Στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη είμαι η μαμά του Σπύρου Πουλή και πεθερά της Κατερίνας Ζαρίφη, την βασανίζω την κοπέλα. Νομίζω ότι είμαι από τις καλύτερες πεθερές, αγαπάω την νύφη μου, γιατί αγαπάει τον γιο μου και μεγαλώνει σωστά τα εγγόνια μου», είπε αρχικά.

«Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε αστραπιαία. Από την πρώτη ημέρα του γάμου, είπαμε με τον άνδρα μου να μην πούμε ποτέ τη λέξη χωρίζουμε. Ο άνδρας μου από τα πρώτα χρόνια του γάμου με φωνάζει τσικό και εγώ τον λέω μπίμπο», εξομολογήθηκε.

Και συγκίνησε λέγοντας: «Οι δυσκολότερες στιγμές μου ήταν οι αποβολές μου».