Η Γη της Ελιάς (1/11): "Θα πεθάνεις σήμερα" - Οι δυο σκηνές που θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς (1/11):

Με ραγδαίο ρυθμό συνεχίζονται οι εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς. Η σχέση Μυρτάλης - Χρήστου διαλύεται μέρα με την ημέρα ακόμα πιο πολύ, ενώ από την άλλη η Αρετή θα έχει μεγάλα μπερδέματα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 36

Ο Σωκράτης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη και δεν χάνει ευκαιρία να της δείξει το ενδιαφέρον του. Η Αλκμήνη με τη σειρά της προθυμοποιείται να τον ξεναγήσει στη Μάνη. Παράλληλα, o Σωκράτης εντείνει τις προσπάθειές του να συνεργαστεί με τους Βρεττάκους και αυτή τη φορά ζητά από τη Μαργαρίτα να μεσολαβήσει εκ μέρους του, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για το ελαιοτριβείο του Ιάκωβου. Ο Φίλιππος μαλώνει με τη Βασιλική και φεύγει από το μπαρ όπου διασκέδαζαν, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο σε έναν τύπο που την παρακολουθεί.

Για καλή της τύχη, ο Φίλιππος επιστρέφει στο μαγαζί και δέρνει τον τύπο που την έχει πλευρίσει, βάζοντας όμως σε ρίσκο την αναστολή του (δείτε εδώ ακριβώς τι θα συμβεί). Ο Χρήστος απογοητεύεται συνεχώς από τη συμπεριφορά της Μυρτάλης, ενώ εκείνη εμπλέκεται σε έναν ακόμα καβγά, αυτή τη φορά με αποδέκτη τη Μαρίνα. Ο Ισίδωρος δίνει τον πρώτο επίσημο λόγο του ως υποψήφιος δήμαρχος και όλο το χωριό δίνει το «παρών». Η Αρετή προσπαθεί να δει το εγγόνι της, έστω κι από μακριά, αλλά η Ντάρνα τη βλέπει και καλεί την αστυνομία. Την ώρα που η Αθηνά δέχεται άλλη μια οργανωμένη επίθεση κατά της ζωής της.

Τον κερατώνει και χωρίζουν

O χαρακτήρας της Μυρτάλης έχει αλλάξει δραματικά στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς. Σιγά σιγά απομακρύνει από δίπλα της όλους τους ανθρώπους της. Η άσχημη συμπεριφορά της ξεκίνησε με τους εργάτες του ελαιοτριβείου, συνεχίστηκε με την Ισμήνη, με την οποία έχει διακόψει την συνεργασία της και πλέον περνάει και στην οικογένειά της.

Η νεαρή κοπέλα θα ζητήσει να απομακρυνθεί ο Ισίδωρος από την εταιρεία, γεγονός που θα τη φέρει σε ρήξη μέχρι και με την αγαπημένη της Ιουλία, τη θεία και νονά της που δεν της χαλάει κανένα χατίρι.

Η ένταση ανάμεσα στους Βρεττάκους κορυφώνεται όσο ποτέ άλλοτε. Ο Ισίδωρος από την πλευρά του δεν σκοπεύει να την αφήσει ανεξέλεγκτη και με την συγκατάθεση του Μάνου και της Μαργαρίτας την εκβιάζει προκειμένου να αναγκαστεί να υποχωρήσει.

Από την άλλη... διαβάστε αποκλειστικά στο TV-24.gr