Σασμός - Αποκλειστικό: Backstage φωτογραφίες από τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού

Νύφη και πεθερά χορεύουν μονιασμένες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός - Αποκλειστικό: Backstage φωτογραφίες από τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού

Χαμός πρόκειται να γίνει στα νέα επεισόδια του Σασμού (δείτε εδώ ποιο είναι το μέλλον της σειράς), καθώς ο γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα. Το youweekly, φυσικά, διαθέτει όλα τα αποκλειστικά για το επικείμενο γλέντι, ενώ παρακάτω ακολουθούν και φωτογραφίες από όλο το τελετουργικό.

Όλα όσα θα συμβούν στον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού στον Σασμό

«…Απόψε στεφανώνεται αετός την περιστέρα»!

Από την Τζώρτζια Συρίχα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

BACKSTAGE!

Τριήμερο γλέντι όπως αρμόζει σε κρητικό γάμο. Tόσο διήρκεσαν τα γυρίσματα για το γλέντι του γάμου Μαθιού-Βασιλικής, έναν γάμο τον οποίο περιμένουν με αγωνία οι τηλεθεατές του «Σασμού». Το «YOU» βρέθηκε στα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου γάμου της σεζόν κι έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ! Το ζευγάρι, ο Μαθιός και η Βασιλική, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μέσα σε ατμόσφαιρα κατάνυξης και ευλάβειας. Κι ύστερα μαζί με συγγενείς, φίλους κι αγαπημένους γλέντησε μέχρι πρωίας.

Ζωντανή μουσική, χορός, τραγούδι, κρητικά εδέσματα και φυσικά, η ρακή και το κρητικό κρασί έρρεαν άφθονα, σε ένα γλέντι άνευ προηγουμένου. Οι νεόνυμφοι τσούγκρισαν τα ποτήρια ξανά και ξανά, δέχτηκαν ευχές και χόρεψαν κρητικούς χορούς υπό τους ήχους της ορχήστρας του Αχιλλέα Τραμουντάνη. Το ζευγάρι έσυρε τον χορό, λάμποντας από ευτυχία. Η νύφη Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) ήταν πανέμορφη κι απαστράπτουσα μέσα στο υπέροχο νυφικό της, παραδοσιακό από την Κρήτη, που ήρθε απευθείας από τα Ανώγια.

Τον λαιμό της στόλιζε ένα χρυσό επίσης παραδοσιακό κόσμημα, ένα αριστούργημα της τέχνης της αργυροχρυσοχοΐας. Ο Μαθιός (Δημήτρης Λάλος), σε αυτήν τη μέρα χαράς, αποχωρίστηκε για πρώτη φορά τα μαύρα και την βράκα. Ντυμένος με γκρι γκιλότα, άσπρο πουκάμισο, γκρι γιλέκο, καφέ στιβάνια και λευκό σαρίκι δεν έκρυβε τη χαρά του. Τα χρόνια που περίμενε τη Βασιλική για να γίνει γυναίκα του έσβησαν μέσα στο φως και τη συγκίνηση της μέρας.

Οι συνδαιτημόνες στη χαρά και στο πλουσιοπάροχο τραπέζι γεύτηκαν κρητικά καλούδια, καλτσούνια, ξεροτήγανα, γαμοπίλαφο. Έδωσαν ευχές και είπαν μαντινάδες του γάμου για να 'ναι καλότυχος και καλοστέριωτος. Συντονιστείτε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στην προβολή του επεισοδίου του «Σασμού», στον Alpha!

Σασμός Βασιλική

Σασμός Βασιλική Νικηφόρος

Σασμός Βασλική Μαθιός

Σασμός Βασιλική Μαθιός γάμος

Σασμός Μαθιός Καλλιόπη

Σασμός Καλλιόπη

Σασμός Μαθιός γάμος

Σασμός Καλλιόπη Βασιλική

Αυτό είναι το προσκλητήριο τους

Καθηλωτικά είναι τα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα στον Σασμό, μιας και επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ο γάμος, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό περιμένει από την προηγούμενη σεζόν, όπως αναφέρθηκε παραπανω.

Ο λόγος φυσικά για τον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική, που τον περιμέναμε στο φινάλε της πρώτης σεζόν, ωστόσο ακυρώθηκε καθώς δολοφονήθηκε ο Άγγελος.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε και το προσκλητήριο γάμου του τηλεοπτικού ζευγαριού, το οποίο θα παντρευτεί στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Πέμπτης και σίγουρα αναμένεται να είναι συγκινητικό.

«Είστε όλοι καλεσμένοι! Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στον @alphatv. ΜΒ», έγραψε ο ALPHA στην λεζάντα της ανάρτησής του στο instagram.

Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής στον Σασμό