Μαίρη Μαίρη Μαίρη 4/11: Η Μαίρη ανακοινώνει στην Μπέττυ την παράλληλη σχέση που έχει

Όσα θα δούμε σήμερα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Μαίρη Μαίρη 4/11: Η Μαίρη ανακοινώνει στην Μπέττυ την παράλληλη σχέση που έχει

Ένα νέο επεισόδιο της σειράς του MEGA, Μαίρη Μαίρη Μαίρη (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) αναμένεται να παρακολουθήσουμε απόψε 4/11 το βράδυ, με τις εξελίξεις να είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.

Τι θα δούμε απόψε 4/11 στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Επεισόδιο 10

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Εξομολογείται στην Μπέτυ ότι σε λίγο καιρό θα εξαντληθούν τα ψέματα που λέει στον Ηλία και στον Γιάννη. Τι θα κάνει για να φέρει βόλτα την παράλληλη σχέση που έχει;

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Με τον Γιώργο πρέπει να αποφασίσουν αν ο γιος τους θα πάει σε ιδιωτικό ή δημόσιο νηπιαγωγείο και ανεβάζουν τους τόνους στην κουβέντα τους.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η Μαίρη παραπονιέται στη Βιολέτα για τον Κώστα που είναι άρρωστος. Η πεθερά της παρεμβαίνει σε όλα και οι δύο γυναίκες διαφωνούν συνέχεια για τη σοβαρότητα της κατάστασης του Κώστα αλλά και για τη θεραπεία που πρέπει να κάνει.

Τι θα δούμε στο επόμενο 11/10 επόμενο

Επεισόδιο 11

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Σκέφτεται πως τελικά πρέπει να χωρίσει τον Ηλία και το συζητάει, όπως πάντα, με την αχώριστη φίλη της, την Μπέτυ. Όταν τελικά αποφασίζει να το κάνει, η αντίδραση του Ηλία δεν θα είναι η αναμενόμενη.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η διαμάχη ανάμεσα στη Μαίρη και τον Γιώργο για το αν θα πάει ο μικρός τους γιος σε ιδιωτικό ή δημόσιο σχολείο καλά κρατεί. Φυσικά, γνώμη έχουν και οι συμπεθέρες, η Ζορζέτα και η Βάσω, οι οποίες, ανέλπιστα, συμφωνούν για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η Μαίρη και ο Γιάννης έχουν κανονίσει να βγουν για φαγητό με τη Βιολέτα και τον άντρα της, Αντώνη (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης). Η Μαίρη, που έχει αρχίσει να νιώθει ανασφάλεια με τα κιλά της, φοράει ένα παντελόνι που δεν της κάνει. Ένα «ατύχημα» θα φέρει καταστροφικές συνέπειες στη βραδιά.