Η δική μας οικογένεια 4/11: Ο Δημήτρης ετοιμάζεται να δεχτεί κι άλλο "χαστούκι"

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η δική μας οικογένεια 4/11: Ο Δημήτρης ετοιμάζεται να δεχτεί  κι άλλο

Χαμός θα γίνει στο σημερινό (4/11) επεισόδιο της σειράς "Η Δική μας Οικογένεια", καθώς μετά την νέα πληροφορία για το παρελθόν του Σέργιου που έπεσε σαν βόμβα, έρχεται μια νέα αναστάτωση

Τι θα δούμε σήμερα 4/11 στην δική μας οικογένεια

Επεισόδιο 25

Η αποκάλυψη, ότι ο Σέργιος είχε παρελθόν τζογαδόρου, φέρνει νέα αναστάτωση στον Δημήτρη. Το δάνειο που είχε πάρει ήταν το μόνο ή θα εμφανιστούν κι άλλα; Ο Δημήτρης όμως ετοιμάζεται να δεχτεί – χωρίς να το ξέρει- κι άλλο ΄΄χαστούκι΄΄. Ο Διονύσης και επίσημα, δέχεται να παρακολουθήσει την εταιρία για λογαριασμό ανταγωνιστή.
Η Φανή έχει μετανιώσει που κατηγόρησε τη Φωτεινή και προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει στη δουλειά. Αντίστοιχα, η Καίτη, ο Αντρέας και ο Παύλος προσπαθούν να της δείξουν πως τη θέλουν στη ζωή τους και θα στεναχωριόντουσαν πολύ αν έφευγε μακριά τους…

Στο σπίτι τώρα των Μακρήδων, η Αγγελική θα σοκαριστεί ευχάριστα καθώς γίνεται μάρτυρας μιας απρόσμενης εξέλιξης, με πρωταγωνίστρια τη μικρή Ισμήνη…αλλά δεν είναι το μόνο σοκ που θα δεχτεί μέσα στην ημέρα. Βρίσκει τον Διονύση να κάνει παρέα με τον Γρηγόρη και αργότερα ο αποχαιρετισμός τους, θα είναι κάτι παραπάνω από τυπικός…. Όσο για την Ευδοκία; Πιστεύοντας ότι η Αγγελική έχει στο μυαλό της να ΄΄τυλίξει΄΄ τον Δημήτρη, αποφασίζει να μην μείνει με τα χέρια σταυρωμένα και ν΄ ανοίξει το ΄΄δρόμο΄΄ στην Ειρήνη.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 26

Μετά το φιλί με την Αγγελική, ο Διονύσης δεν μπορεί να τη βγάλει απ’ το μυαλό του. Το επόμενο πρωί, αποφασίζει να την επισκεφτεί στη δουλειά της και να της κάνει έκπληξη μ’ ένα μπουκέτο λουλούδια. Μόνο που η Αγγελική έχει αργήσει να φτάσει στο σπίτι των Μακρή και αντί γι’ αυτήν, τον υποδέχεται ο Δημήτρης. Βλέποντας τα λουλούδια και ακούγοντας τον Διονύση να του περιγράφει το φιλί που αντάλλαξαν, ο Δημήτρης κατακλύζεται από ζήλια. Το ίδιο όμως παθαίνει και η Αγγελική όταν μαθαίνει από την Ευδοκία ότι η σχέση του Δημήτρη με την Ειρήνη προχωράει. Και μπορεί η Αγγελική και ο Δημήτρης, ως ενήλικες που είναι, να καταφέρνουν να χαλιναγωγούν κάπως τη ζήλεια τους, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με τη Νεφέλη που όταν βλέπει τον Ορέστη μαζί με τη Σόνια, ξεσπάει άσχημα στην Αγγελική. Χωρίς να γνωρίζει ότι πληγώνει την ίδια της τη μητέρα... Παράλληλα, ενώ οι σχέσεις του Αντρέα με τον Δημήτρη δείχνουν να βελτιώνονται πολύ, ο Αντρέας θα μάθει κάτι που θα φέρει νέα σύννεφα σε όλη την οικογένεια Μακρή!