Κόκκινο Ποτάμι (6/11): Η Ιφιγένεια μαθαίνει πως ο Μίλτος δραπέτευσε - Δύο νέοι χαρακτήρες εισβάλλουν

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόκκινο Ποτάμι (6/11): Η Ιφιγένεια μαθαίνει πως ο Μίλτος δραπέτευσε - Δύο νέοι χαρακτήρες εισβάλλουν

Το Κόκκινο Ποτάμι επιστέφει το βράδυ της Κυριακής 6/11 με νέο επεισόδιο και στόχος είναι οι τηλεθεατές να μείνουν καθηλωμένοι στον καναπέ τους σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, όπως συνέβη και με το επεισόδιο που σκορπίστηκε ανείπωτος θρήνος. Μη χάσετε, λοιπόν, τις νέες εξελίξεις!

Όλα όσα θα δούμε απόψε (6/11) στο Κόκκινο Ποτάμι

Ο Ισμαήλ και η Χασμίκ γίνονται ζευγάρι, ενώ η Νίκη λέει στην Ιφιγένεια πως ο Μίλτος δραπέτευσε. Μια επίθεση αντιφρονούντων στο Καραμπουρνάκι διακόπτει την επίσκεψη του Γαλάνη. Η Ιφιγένεια με το μικρό φιλοξενούνται στο σπίτι της Εσμέ. Ο Ισμαήλ και η Χασμίκ εξομολογούνται τον έρωτά τους. Μετά από πολλές περιπέτειες, η οικογένεια Αντενιάν φτάνει στη Σμύρνη. Οι Τσέτες καταλαμβάνουν το Αϊδίνι. Στο Καραμπουρνάκι το υπόμνημα του πατέρα Γεωργίου ταράζει τα νερά, ενώ η Νίκη λέει στην Ιφιγένεια ότι ο Μίλτος δραπέτευσε.

Στη σειρά, μάλιστα, σήμερα, μπαίνουν και δύο νέοι ήρωες

Σταμάτης Μαντάς. (Κωνσταντίνος Ελματζίογλου ) Είναι ο αδελφός του Δημοσθένη, αξιωματικός του στρατού που υπηρετεί στη Σμύρνη. Ένας γνήσιος πατριώτης και γενναίος στρατιώτης ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τον Ισμαήλ σε ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας…

Χαλιντέ Εντίμπ (Γιώτα Ζερδεβά) Ένα εμβληματικό και αμφιλεγόμενο ιστορικό πρόσωπο. Συγγραφέας και δημοσιογράφος, θα δοθεί με πάθος στον πόλεμο εναντίον των Ελλήνων, στο πλευρό του Μουσταφά Κεμάλ.

"Εισβάλλει" στην σειρά του Open γνωστή τραγουδίστρια - Ποιος θα είναι ο ρόλος της

Στο Open επέστρεψε δυναμικά η αγαπημένη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» με νέα επεισόδια και νέες συγκινητικές ιστορίες (δείτε εδώ τα tweets του κόσμου). Τα γυρίσματα συνεχίζονται και μάλιστα στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να δούμε την εισβολή μίας αγαπημένης τραγουδίστριας.

Ο λόγος για τη Μαρία Καρλάκη, η οποία έκανε γνωστή την ευχάριστη αυτή ανακοίνωση μέσω Instagram.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πήρα μέρος κι εγώ στα γυρίσματα του υπέροχου αυτού #serie «Το Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη! Η χαρά μου δεν περιγράφεται» έγραψε η Μαρία Καρλάκη στην λεζάντα της φωτογραφίας.

undefined