Η Γη της Ελιάς (9/11): Ακόμη δεν χώρισε βρήκε άλλη - Ο Χρήστος κάνει στενό μαρκάρισμα στην....

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς (9/11): Ακόμη δεν χώρισε βρήκε άλλη - Ο Χρήστος κάνει στενό μαρκάρισμα στην....

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της καθημερινής σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς. Μετά την επιστροφή του Στέφανου, σίγουρα πολλές ανατροπές θα δούμε να γίνονται στα επόμενα επεισόδια, και πιο σίγουρα στη ζωή της Μυρτάλης με την οποία έζησαν έναν "τρελό" έρωτα.

Να σημειώσουμε πως απόψε 9/11 η σειρά αλλάζει εκτάκτως ώρα μετάδοσης - δείτε τι ώρα θα παίξει.

Οι σημερινές 9/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 41

Το μόνιασμα του Στέφανου και του Φίλιππου δίνει μεγάλη χαρά στη Βασιλική και η παρέα περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στη Μαδρίτη. Η Ασπασία δεν χάνει ευκαιρία να δώσει αναφορά στην Αρετή, η οποία νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει παράπονα στον Στέφανο. Η Μυρτάλη μένει άναυδη με τον τρόπο που την χώρισε ο Χρήστος και, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά από κανέναν, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο. Ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική.

Κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του. Επεισόδιο 42. Η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη, με τους νέους να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία. Παράλληλα, η Ασπασία ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του μιλήσει για την Αρετή, αλλά ο Δημοσθένης καιροφυλαχτεί. Ο Στάθης χαλαρώνει και αρχίζει να σκέφτεται πάλι την Ιουλία.

Ανατροπή με αγαπημένο ζευγάρι

Μπορεί κάποιοι έρωτες να έχουν φουντώσει στον φετινό κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, ωστόσο δεν είναι και λίγα τα ζευγάρια που θα αποφασίσουν να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Ήδη έχουμε δει τον χωρισμό του Στάθη και της Εύας, ενώ ο Χρήστος έπιασε στα πράσα τον Αλέξη με τη Μυρτάλη (δείτε εδώ ποια ήταν η αντίδρασή του). Η ιστορία των χωρισμών ωστόσο δεν τελειώνει εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr