Άγρια Γη (9/11): Η Όλγα "παγώνει" - Καλεί τον Άρη στο γραφείο της και ξαφνικά εμφανίζεται η...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγρια Γη (9/11): Η Όλγα

Στο σημερινό 9/11 επεισόδιο της σειράς Άγρια Γη (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση), ο Γιώργος λέει στον Θωμά πως βρήκε τον άνθρωπο που μπορεί να καταστρέψει την Όλγα.

Τι θα δούμε σήμερα 9/11 στην Άγρια Γη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38

Ο Άρης είναι στενοχωρημένος που είδε την Ελπίδα και τον Στέφανο να έρχονται κοντά, αλλά κάνοντας μάθημα σ’ ένα παιδί στο στάβλο την εντυπωσιάζει. Ο Στέφανος λέει στον Κωστή να μην ανησυχεί για εκείνον και την Ελπίδα και ότι θέλει να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί. Ο Άρης και ο Μάνος πηγαίνουν βόλτα στη Χαλκίδα όπου συναντούν τον Μιχάλη. Η ατμόσφαιρα είναι αμήχανη και ο Μιχάλης λέει στον Άρη πως η εκδίκηση έχει πάντα ρίσκο, κάτι που όμως ο Άρης είναι έτοιμος να το πάρει.

Ο Στέφανος μαθαίνει για τα χάπια που δίνει ο ψυχίατρος στη Μυρτώ και ότι εκείνη έχει σταματήσει να τα παίρνει γιατί την κάνουν να ξεχνάει. Προβληματισμένος, της λέει να παίρνει μόνο ένα ηρεμιστικό που της δίνει ο ίδιος. Ο Γιώργος συναντά τον Στάμου που σχεδιάζει να καταστρέψει την Όλγα και αποκαλύπτει πως εκείνη έχει καλύψει ένα εργατικό ατύχημα. Η Όλγα μαθαίνει ότι η Μυρτώ θυμήθηκε το όνομα «Γαλάνης» και ανησυχεί. Καλεί τον Άρη στο γραφείο της λέγοντάς του ότι είναι ο μόνος που εμπιστεύεται όταν μια όμορφη κοπέλα μπαίνει μέσα και τον αγκαλιάζει αποκαλώντας τον «αγάπη μου».

Τι θα δούμε αύριο 10/11

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39

Η απρόσμενη εμφάνιση της Νάντιας αιφνιδιάζει τον Άρη, αλλά και τους άλλους στο χωριό. Τα περιθώρια για την Όλγα όλο και στενεύουν, αφού δέχεται νέες πιέσεις που απειλούν την αξιοπιστία της. Ο Άρης αντιμετωπίζει καρτερικά την απογοήτευση της Ελπίδας, αλλά και την απόσταση όλων που δεν μπορούν να δεχτούν τη σχέση του με την Όλγα. Η Μυρτώ βρίσκεται αβοήθητη στα δίχτυα της πλεκτάνης που έχει στήσει η Όλγα, ενώ ο Μιχάλης αποφασίζει να αποκαλύψει στον Άρη μια αλήθεια που θα τα ανατρέψει όλα.