Μαρία Τζομπανάκη - Γιάννης Βάλβης: Αντέγραψαν τον γάμο τους στον Σασμό;

Πολλές οι ομοιότητες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Τζομπανάκη - Γιάννης Βάλβης: Αντέγραψαν τον γάμο τους στον Σασμό;

Στα προηγούμενα επεισόδια του Σασμού πραγματοποιήθηκε ο πολυαναμενόμενος γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής, όπως και το γλέντι αυτού, με τους τηλεθεατές να έχουν ξετρελαθεί από την χαρά τους για το γεγονός. Πέρα, όμως, από την νύφη και τον γαμπρό, το ενδιαφέρον του κοινό στράφηκε και σε ένα άλλο σημείο.

Πολλοί θεώρησαν πως το μυστήριο, καθώς και όλα τα έθιμα που τηρήθηκαν στην σειρά, θύμισαν τον γάμο της πρωταγωνίστριας Μαρίας Τζομπανάκη με τον σύζυγό της Γιάννη Βάλβη, ο οποίος έλαβε χώρα στην Κρήτη πριν από λίγα χρόνια και συγκεκριμένα το 2016.

Οι ομοιότητες του γάμου της Βασιλικής και του Μαθιού στον Σασμό με εκείνον της Μαρίας Τζομπανάκη

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στο σίριαλ ο Νικηφόρος συνόδευσε την μητέρα του και την παρέδωσε στον καλό της, όπως είχε κάνει και ο Ορφέας Αυγουστίδης, γιος της ηθοποιού.

Ο άγνωστος τρίτος γάμος της ηθοποιού

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι μία από τις πιο εμβληματικές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Φέτος πραγματοποίησε τη μεγάλη της επιστροφή στη μικρή οθόνη με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί μαζί με τον αγαπημένο της γιό, Ορφέα Αυγουστίδη.

Η Μαρία Τζομπανάκη γνωρίστηκε με τον ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη στα γυρίσματα της. Η σειρά «Το γυμνό κορίτσι» ήταν η αφορμή τη γνωριμίας τους. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις αρχές του 1985. Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς μάλιστα, ήρθε στη ζωή ο μονάκριβος γιος τους, Ορφέας. Οι δύο ηθοποιοί ωστόσο, αποφάσισαν να χωρίσουν και κάποια χρόνια αργότερα.

Το 2001 η Μαρία Τζομπανάκη ανέβηκε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr