Σασμός (10/11): O παπά Μιχάλης επιστρέφει - Η σκηνή με τον Φραγκιαδάκη που θα συγκινήσει τους τηλεθεατές

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (10/11): O παπά Μιχάλης επιστρέφει - Η σκηνή με τον Φραγκιαδάκη που θα συγκινήσει τους τηλεθεατές

Μέρα με την ημέρα οι εξελίξεις της σειράς Σασμός είναι ακόμη πιο καταιγιστικές. Μετά την σκηνή όπου Στέλλα και Αστέρης ήρθαν κοντά και το twitter "λύσσαξε", απόψε 10/11 θα παρακολουθήσουμε ανατρεπτικές στιγμές. Τσακωμούς, απειλές και όχι μόνο...

Οι σημερινές 10/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 32

Η Αργυρώ παρακολουθεί το γλέντι του γάμου κρυφά. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος την ψάχνει αγριεμένος στο σπίτι. Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, και να είναι ξανά μαζί, ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για τη μεταμόσχευση νεφρού. Αντώνης και Ευθύμης αναμετρώνται για τις αμαρτίες του παρελθόντος. Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Καλλιόπη ότι πιστεύει πως ο Παύλος σκότωσε τον πατέρα του. Ένα νέο σχέδιο αρχίζει να σχηματίζεται στο μυαλό της. Ο Σταύρος οδηγείται κατευθείαν στον Αστέρη, σίγουρος ότι η Αργυρώ είναι μαζί του, τη στιγμή που στο σπιτάκι της γιαγιάς στο βουνό, φαίνεται να συμβαίνει κάτι, που κανείς δεν περιμένει.

Ένα βήμα πριν από το θάνατο βασικός ρόλος της σειράς

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στην πολυαγαπημένη σειρά του ALPHA, τόσο αυτή την εβδομάδα, όσο και στα επόμενα επεισόδια! Θα πάρετε μια μικρή γεύση για την τραγωδία που πρόκειται να λάβει χώρα στο σπίτι των Σταματάκηδων.

Οι προσπάθειες του Λευτέρη να τα βρει με τον Παντελή αποβαίνουν άκαρπες. «Οφείλουμε και οι δύο να κάνουμε μια νέα αρχή. Η γνωριμία μας δεν έγινε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό είναι άδικο και για τους δυο μας», τονίζει ο Λευτέρης, όμως ο Παντελής δεν είναι διατεθειμένος να δώσει και άλλη ευκαιρία στον φίλο της κόρης του. «Εμείς στα μέρη μας λέμε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Και στη δική μας περίπτωση, η μέρα εκείνη έδειξε πως οι δυο μας δεν θα τα βρούμε ποτέ», του απαντά κοφτά.

Ο Λευτέρης, για χάρη της Θοδώρας, αποφασίζει να μη δώσει συνέχεια. Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά...διαβάστε αποκλειστικά στο TV-24.gr