Maestro 10/11: Η σκηνή με την Κλέλια και τον Ορέστη που θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές απόψε (Βίντεο)

Δείτε τι θα συμβεί στο επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Maestro 10/11: Η σκηνή με την Κλέλια και τον Ορέστη που θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές απόψε (Βίντεο)

Όσο περνάει ο καιρός και βλέπουμε τα νέα επεισόδια Maestro, τόσο περισσότερο κατανοούμε πλήρως γιατί αυτή η ελληνική σειρά χρηματοδοτήθηκε τόσο καλά από το ΕΚΟΜΑ (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε).

Οι σκοτεινές πτυχές των ηρώων αρχίζουν να αποκαλύπτονται κάτω από το διαπεραστικό φως των Παξών, ενώ η Κέρκυρα θα αποτελέσει καταφύγιο για τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα στην Κλέλια και τον Ορέστη.

Στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς οι τηλεθεατές θα μείνουν για ακόμη μια φορά με το στόμα ανοιχτό...

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο Maestro

Η ενδοοικογενειακή βία που υφίσταται η Μαρία από τον Χαράλαμπο θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις στο νησί.

Ο Ορέστης και η Κλέλια θα βρεθούν για λίγο κρυφά από όλους στην Κέρκυρα, κι εκεί θα έρθουν ακόμα πιο κοντά. O Ορέστης δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τον έρωτά του γι’ αυτή.

To Maestro πάει Netflix

Μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγες εβδομάδες στον αέρα, ωστόσο η νέα επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, έχει καθηλώσει το κοινό (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter) και κατάφερε να κάνει επιτέλους το μεγάλο βήμα, περνώντας στο Netflix.

«Tο Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από το MEGA TV.

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι”».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ MAESTRO:

Συγγραφέας: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Άκης Πολύζος

Παραγωγός: MEGA TV

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παίζουν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια Ανδριολάτου, Γιώργος Μπένος, Ορέστης Χαλκιάς, Αντίνοος Αλμπάνης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Δημήτρης Κίτσος

Σύνοψη: Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί για να στήσει ένα μουσικό φεστιβάλ από την αρχή. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ακραία ιστορία αγάπης.