Άγρια Γη (10/11): "Καιρός να αποκαλυφθεί η Όλγα και να τιμωρηθεί" - Ένα βήμα πριν το τέλος της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγρια Γη (10/11):

Η απρόσμενη εμφάνιση της Νάντιας αιφνιδιάζει τον Άρη, αλλά και τους άλλους στο χωριό, με αποτέλεσμα από εδώ και στο εξής οι εξελίξεις να είναι άκρως καταιγιστικές στα νέα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη (δείτε πως τα πηγαίνει σε τηλεθέαση).

Οι σημερινές 10/11 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη

Eπεισόδιο 39

Τα περιθώρια για την Όλγα όλο και στενεύουν, αφού δέχεται νέες πιέσεις που απειλούν την αξιοπιστία της. Ο Άρης αντιμετωπίζει καρτερικά την απογοήτευση της Ελπίδας, αλλά και την απόσταση όλων που δεν μπορούν να δεχτούν τη σχέση του με την Όλγα. Η Μυρτώ βρίσκεται αβοήθητη στα δίχτυα της πλεκτάνης που έχει στήσει η Όλγα, ενώ ο Μιχάλης αποφασίζει να αποκαλύψει στον Άρη μια αλήθεια που θα τα ανατρέψει όλα.

Τι θα δούμε στο αυριανό 11/11 επεισόδιο

Επεισόδιο 40

Ο Άρης, σοκαρισμένος, μαθαίνει πως η μάνα του ζει και κρατείται σε ίδρυμα, όταν όμως το επισκέπτεται για να τη δει, τον περιμένει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Ο Γιώργος πιέζει τον Γρηγόρη να καταθέσει εναντίον της Όλγας, στην υπόθεση συγκάλυψης εργατικού ατυχήματος. Στο πλευρό τους, ο ορκισμένος εχθρός της, Φίλιππος Στάμου. Ο Στέφανος διαπιστώνει ότι στο ίδρυμα δίνουν φάρμακα στη Μυρτώ που της μπλοκάρουν τη μνήμη. Ζητάει τη νομική βοήθεια του Αλέξη, ο οποίος, μη θέλοντας πια καμιά επαφή με τον Στέφανο, αρνείται. Η Άννα θυμώνει, νομίζοντας πως ο Αλέξης δεν θέλει να βοηθήσει τη Μυρτώ επειδή είναι άπορη και φεύγει έξαλλη από το σπίτι του. Η Όλγα υποψιάζεται τον Γρηγόρη για το δημοσίευμα εναντίον της και προειδοποιεί την Αθηνά να μαζέψει τον άντρα της. Η Ελπίδα προσεγγίζει φιλικά τη Νάντια που έρχεται στο κτήμα να πάρει τον Άρη. Η Νάντια καταλαβαίνει πως η Ελπίδα είναι ερωτευμένη μαζί του και του το λέει.