Άγρια Γη (11/11): Ο Άρης επισκέπτεται την μητέρα του όμως τον περιμένει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγρια Γη (11/11): Ο Άρης επισκέπτεται την μητέρα του όμως τον περιμένει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη

Ο Άρης, σοκαρισμένος, μαθαίνει πως η μάνα του ζει και κρατείται σε ίδρυμα, όταν όμως το επισκέπτεται για να τη δει, τον περιμένει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Οι εξελίξεις λοιπόν, στην σειρά Άγρια Γη του ΣΚΑΙ, είναι καταιγιστικές (δείτε πως τα πηγαίνει η σειρά σε τηλεθέαση).

Οι σημερινές 11/11 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη

Επεισόδιο 40

Ο Γιώργος πιέζει τον Γρηγόρη να καταθέσει εναντίον της Όλγας, στην υπόθεση συγκάλυψης εργατικού ατυχήματος. Στο πλευρό τους, ο ορκισμένος εχθρός της, Φίλιππος Στάμου. Ο Στέφανος διαπιστώνει ότι στο ίδρυμα δίνουν φάρμακα στη Μυρτώ που της μπλοκάρουν τη μνήμη. Ζητάει τη νομική βοήθεια του Αλέξη, ο οποίος, μη θέλοντας πια καμιά επαφή με τον Στέφανο, αρνείται. Η Άννα θυμώνει, νομίζοντας πως ο Αλέξης δεν θέλει να βοηθήσει τη Μυρτώ επειδή είναι άπορη και φεύγει έξαλλη από το σπίτι του. Η Όλγα υποψιάζεται τον Γρηγόρη για το δημοσίευμα εναντίον της και προειδοποιεί την Αθηνά να μαζέψει τον άντρα της. Η Ελπίδα προσεγγίζει φιλικά τη Νάντια που έρχεται στο κτήμα να πάρει τον Άρη. Η Νάντια καταλαβαίνει πως η Ελπίδα είναι ερωτευμένη μαζί του και του το λέει.

Τι θα δούμε την Δευτέρα 14/11

Επεισόδιο 41

Ο Άρης, μετά την εξαφάνιση της μητέρας του από το ίδρυμα, είναι απαρηγόρητος και θυμωμένος με τον Μιχάλη. Η Όλγα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Στάμου, η συνάντηση αυτή όμως εξελίσσεται απρόβλεπτα και ο Άρης παραξενεύεται από τη συμπεριφορά της. Η Άννα παροτρύνει τον Αλέξη να αναλάβει την υπεράσπιση του Νίκου κι εκείνος δέχεται, αγνοώντας ότι θα στραφεί κατά της μητέρας του, ενώ ο Γρηγόρης αντιμετωπίζει ηθικό δίλημμα αν θα καταθέσει κατά της Όλγας στην υπόθεση του Νίκου. Ο Στέφανος προβληματίζεται για το πού μπορεί να έχει μεταφερθεί η Εύα, ενώ ο Βαγγέλης αναρωτιέται γιατί οι γονείς του τσακώνονται. Η Ρόζα, μετά από μια συζήτηση με τον Αντώνη για τον Λουκά, του ζητάει εξηγήσεις. Η Ελπίδα και ο Άρης μοιράζονται μια στιγμή, που τους φέρνει πιο κοντά.