Μία Νύχτα του Αυγούστου: «Πρέπει να σας συλλάβω για μαστροπεία» - Συγκλονιστικές σκηνές στο αποψινό επεισόδιο

Οι 13/11 εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μία Νύχτα του Αυγούστου: «Πρέπει να σας συλλάβω για μαστροπεία» - Συγκλονιστικές σκηνές στο αποψινό επεισόδιο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 13/11 επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ, Μια νύχτα του Αυγούστου (δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση). Ήταν Οκτώβριος του 2010 όταν το Mega έπαιξε για πρώτη φορά την σειρά «Το Νησί», μία σειρά, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Η εν λόγω σειρά λοιπόν, συνεχίζει μέσα από το κρατικό κανάλι.

Το νήμα της αφήγησης ξετυλίγεται με αφετηρία τη δολοφονία της Άννας Πετράκη (Ευγενία Δημητροπούλου), από τον σύζυγό της Ανδρέα Βανδουλάκη (Γιάννης Στάνκογλου), μια νύχτα του Αυγούστου, έξι χρόνια πριν, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή τον ξάδελφό του, τον Μανώλη Βανδουλάκη (Γιώργος Καραμίχος).

25 Αυγούστου 1963. Έξι χρόνια κλείνουν από τη δολοφονία της Άννας Βανδουλάκη. Ο σύζυγός της, και φονιάς της, Ανδρέας, βρίσκεται στη φυλακή με ισόβια κάθειρξη.

Έτσι ξεκίνησε η σειρά Μια νύχτα του Αυγούστου και τα επεισόδια είναι συγκλονιστικά.

Οι σημερινές 13/11 εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Αυτή η νύχτα μένει

Ο Ανδρέας, χωρίς καν να το συνειδητοποιεί, βρίσκεται να είναι μέλος μιας συμμορίας της φυλακής, με επικεφαλής τον «ιερέα» Χρόνη. Ο Ανδρέας έχει αρχίσει να τον βλέπει σαν πατέρα και εθελοτυφλεί μπροστά στον αληθινό του χαρακτήρα. Οι συγκρατούμενοί του που θα καταλαβαίνουν ότι στο μέλλον ο άντρας θα έχει πρόβλημα, αποφασίζουν να μη μιλήσουν για να μη βρεθούν μπλεγμένοι. Παράλληλα, ο Μανώλης αναλαμβάνει να σώσει τη Ρηνιώ και τη Χριστίνα από τα «δίχτυα» της Φανής, μα εκείνη και ο Μάκης δεν θα τις αφήσουν ήσυχες τόσο εύκολα.

Λίγο πιο μακριά, στο σπίτι της Μαρίας και του Νίκου υπάρχει ξαφνική ένταση. Το ζευγάρι για πρώτη φορά έρχεται σε ρήξη και το γεγονός αυτό ανησυχεί όλους που δεν έχουν συνηθίσει να έχουν αυτοί οι δύο προβλήματα στη σχέση τους. Και όλα ξεκινούν όταν ο Νίκος μαθαίνει για τις κρυφές επισκέψεις της Μαρίας στον Αντρέα. Τι και αν εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι μεταξύ τους δεν υποβόσκει κάτι περισσότερο; Ο Νίκος θα αρχίσει να αμφιβάλει για το ποιόν της.