Κόκκινο Ποτάμι (13/11): Η Ιφιγένεια αποφασίζει να πάει στην Τουρκία να αναζητήσει το Μίλτο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόκκινο Ποτάμι (13/11): Η Ιφιγένεια αποφασίζει να πάει στην Τουρκία να αναζητήσει το Μίλτο

Η Ιφιγένεια αποφασίζει να πάει στην Τουρκία να αναζητήσει το Μίλτο και οι εξελίξεις στην σειρά του OPEN, Κόκκινο Ποτάμι που προβάλλεται κάθε Κυριακή, είναι καταιγιστικές (δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Οι σημερινές 13/11 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Κόκκινο Ποτάμι

Επεισόδιο 06

Η Ρωξάνη κι ο Αριστείδης ζητάνε τη βοήθεια του Λεβί, για να ξεκινήσουν τη δουλειά με τα μπισκότα. Ο Δημοσθένης κάνει μια τρομερή ανακάλυψη για τους θανάτους στο Καραμπουρνάκι... Ο Κεμάλ συναντά τον Μπρίστολ και συνάπτει άτυπη συμμαχία με την Αμερική. Ο Νικολαΐδης, η Λουσίν κι ο Γρηγόριος καταφέρνουν να αποδράσουν.

"Εισβάλλει" στην σειρά του Open γνωστή τραγουδίστρια - Ποιος θα είναι ο ρόλος της

Στο Open επέστρεψε δυναμικά η αγαπημένη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» με νέα επεισόδια και νέες συγκινητικές ιστορίες (δείτε εδώ τα tweets του κόσμου). Τα γυρίσματα συνεχίζονται και μάλιστα στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να δούμε την εισβολή μίας αγαπημένης τραγουδίστριας.

Ο λόγος για τη Μαρία Καρλάκη, η οποία έκανε γνωστή την ευχάριστη αυτή ανακοίνωση μέσω Instagram.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πήρα μέρος κι εγώ στα γυρίσματα του υπέροχου αυτού #serie «Το Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη! Η χαρά μου δεν περιγράφεται» έγραψε η Μαρία Καρλάκη στην λεζάντα της φωτογραφίας.

undefined