Σασμός 14/11: Ο Αστέρης "σκοτώνει" την Καλλιόπη

Η ανακοίνωση του που την λυγίζει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σασμός 14/11: Ο Αστέρης

Με συνταρακτικό επεισόδιο Σασμού ξεκινάει κι αυτή η εβδομάδα! Απόψε 14/11 θα αρχίσει να ξετυλίγεται ένα κουβάρι αποκαλύψεων με πρωταγωνιστές τόσο την Καλλιόπη όσο και το νιόπαντρο ζευγάρι κι εννοείται πως το Youweekly.gr έχει την εξέλιξη της σειράς παρακάτω, πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Σασμός - Επεισόδιο 33

Ο Σταύρος, μετά και την τελευταία εξαφάνιση της Αργυρώς, είναι σίγουρος πια πως συναντιέται ερωτικά με τον Αστέρη κι αυτό δημιουργεί μεγάλο ρήγμα στο ζευγάρι. Ο Μαθιός και η Βασιλική από την άλλη, περνάνε τις ωραιότερες μέρες της ζωής τους σαν νεόνυμφοι, κλεισμένοι για τρεις μέρες στο σπίτι, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης κανονίζει να φύγει άμεσα για την Γερμανία, πράγμα που στεναχωρεί ιδιαίτερα την Καλλιόπη, με συνέπειες στην υγεία της. Ο Αντώνης ψάχνει μάταια απαντήσεις από τον Παπά Μιχάλη. Η γιαγιά Ειρήνη αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις στη Μαρίνα, για τα μυστικά που κρατάει τόσα χρόνια και αυτά που έρχονται στην επιφάνεια, συγκλονίζουν την Μαρίνα.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Ανοίγει η διαθήκη του Άγγελου - Που πάνε τα χωριά και 60.000 ευρώ

Οι Βρουλάκηδες έχασαν ένα ακόμα στήριγμα στην οικογένειά τους, ενώ η Άσπα έμεινε και πάλι μόνη της.

Η Άσπα, όπως είχαμε δει στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, είχε κάνει σχέση με τον Άγγελο και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά μιας και ήταν το στήριγμά της στα δύσκολα που πέρασε μετά τον χωρισμό της με τον Κώστα. Μάλιστα, της έφτιαξε από την αρχή την καντίνα της.

Όσο για την Αργυρώ, στο πρόσωπό του βρήκε τον αδερφό που έχασε μετά το θάνατο του αγαπημένου της Πετρή και τη στήριξε στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε (δείτε εδώ γιατί θα βρεθεί στα δικαστήρια η κοπέλα).

Ο Άγγελος, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, είχε καταφέρει να πάρει στα χέρια του το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της μητέρας του, ενώ είχε αγοράσει από τους Σταματάκηδες και μερικά χωράφια, αφήνοντάς τους σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Κάπως έτσι, σαν να διαισθανόταν ότι κάτι άσχημο μπορεί να του συμβεί, πήγε σε έναν συμβολαιογράφο και έφτιαξε τη διαθήκη του. Στη διαθήκη αυτή, αφήνει στην... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr