Χαιρέτα μου τον πλάτανο (14/11): Ένας τσακωμός ταράζει την Χρύσα - Πηγαίνει εκτάκτως στον γυναικολόγο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαιρέτα μου τον πλάτανο (14/11): Ένας τσακωμός ταράζει την Χρύσα - Πηγαίνει εκτάκτως στον γυναικολόγο

Στο σημερινό 14/11 επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση), ο Πετράν προσπαθεί να αποφύγει τη συνάντηση με τον Ανδρέου και παίρνει άρον άρον την Κατερίνα και την Τούλα για να γυρίσουν στον Πλάτανο.

Οι αποψινές 14/11 εξελίξεις της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Επεισόδιο 51ο

Ο Ηλίας και η Βαλέρια ζουν ένα δράμα, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έπεσαν ξανά στην παγίδα της Ζαφείρως. Tο ίδιο δράμα ζει και ο παπάς όμως, που πάνω στην απελπισία του ζητάει βοήθεια από τη… βελζεβούλα. Η Κατερίνα, επιστρέφοντας στον Πλάτανο, τσακώνεται για ακόμα μια φορά με τον Παναγή, που αποφασίζει να ξεκαθαρίσει με τον Πετράν. Το ίδιο επιθυμούν και ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη, όμως ο τσακωμός τους ταράζει τη Χρύσα, η οποία αναγκάζεται να πάει εκτάκτως στον γυναικολόγο. Την ίδια ώρα, ο Εγκέφαλος έχει πλευρίσει τον Θοδωρή και την Αγγέλα κι έχει βρει το τέλειο πάτημα, για να προχωρήσει τα σχέδιά του...

Τι θα δούμε αύριο 15/11

Επεισόδιο 52ο

Η Τούλα είναι έξαλλη που κινδύνεψε η Χρύσα και απαγορεύει στον Κανέλλο και στον Τζώρτζη να ξαναπλησιάσουν την κολλητούλα της. Την ίδια ώρα, η Φιλιώ προσπαθεί να βάλει στη θέση του τον Πετράν και να τον απομακρύνει από τη νύφη της, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Ο παπάς μας είναι σοκαρισμένος, μιας και νιώθει πράγματα που δεν θα έπρεπε να νιώθει ένας παπάς για μια Βαλέρια. Η Βαλέρια, πάλι, ετοιμάζει την απαγωγή του Βλάση και είναι σε μεγάλα κέφια. Ο Σώτος ζητάει από τη Σύλβια να δώσουν μια αληθινή ευκαιρία στον γάμο τους και η… παπάγια μας πετάει στους εφτά ουρανούς, ενώ η Ζαφείρω μπουκάρει στο καφενείο πετώντας ένα καπνογόνο... έτοιμη για όλα!