Μαύρο Ρόδο (15/11): Θα "τρελάνει" πολλές τηλεθεάτριες - Η τρυφερή σκηνή με Ελισάβετ και Πέτρο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαύρο Ρόδο (15/11): Θα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο. Απόψε, Τρίτη 15/11 το επεισόδιο είναι συγκλονιστικό. Βγαίνουν όπλα, ο Πέτρος κάνει έκπληξη στην Ελισάβετ, ενώ η μοναχή Αυξεντία είναι ένοχη (δείτε εδώ το φινάλε της σειράς).

Οι σημερινές 15/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Ο Βίκος επισκέπτεται την Κύρα. Οταν ο Καστρινός φτάνει εκεί, βλέπει τον εχθρό του να βγαίνει από το σπίτι της πεθεράς του και θορυβείται: «Τι διάολο κάνει αυτός εδώ;», αναρωτιέται και πάει να του μιλήσει. Η συνάντηση του Θέμη με τον Βίκο θα πάρει επικίνδυνη τροπή καθώς για άλλη μια φορά οι δύο άντρες θα βγάλουν τα όπλα!

Στο μεταξύ, η Ολγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στη Γερακιανή, αλλά τόσο η ίδια όσο και ο Φραγκίσκος εκνευρίζονται μαζί του, επειδή εκείνος δείχνει να έχει συνεχώς αλλού το μυαλό του και να μην τους λέει τι συμβαίνει. Η Ελισάβετ εξομολογείται στον Μητροπολίτη, αλλά λέει ψέματα.

Ο Σαράντος είναι σίγουρος πως στην Παλιόβρυση βρίσκεται το μυστικό με την εξαφάνιση του πατέρα του και ο νούμερο ένας ύποπτος για εκείνον είναι η μοναχή Αυξεντία. Από την άλλη, εκείνη τρέμει μήπως τελικά μέσω του διαγωνισμού ο Σαράντος πάρει τα κτήματα στην περιοχή, γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί και το θανάσιμο μυστικό με τον θάνατο του πατέρα του. Πάει στο μέρος όπου βρίσκεται θαμμένος και προσπαθεί μόνη της μ’ ένα φτυάρι να ανοίξει τον λάκκο και να πάρει από εκεί τα κόκαλα του Διακοσάββα. Ομως καταλαβαίνει πως δεν μπορεί μόνη της να κάνει αυτή τη δουλειά και ζητάει τη βοήθεια του Μανόλη -που γνωρίζει την αλήθεια- να ξεθάψουν τον Διακοσάββα. Πάνω στον πανικό της ξεχνάει στο χωράφι κάποια αντικείμενα, τα οποία βρίσκει ο Σαράντος και είναι αποφασισμένος πια μετά από αυτό να ψάξει καλά την Παλιόβρυση.

Τι θα δούμε αύριο 16/11

Επεισόδιο 23

Ο Μανόλης δεν καταφέρνει να πάρει κουβέντα από την Αυξεντία, ενώ παράλληλα η ταυτότητα που βρήκε ο Σαράντος με την Τασούλα, θαμμένη στην Παλιόβρυση, αρχίζει να γεννά αναπάντητα ερωτήματα σε όλο το χωριό. Από την άλλη ο Μπόγρης ενώ αρχικά αποθαρρύνεται, από την αντίδραση του Μητροπολίτη σε σχέση με το σχέδιο του, στη συνέχεια καταλαβαίνει ότι αυτό που είπε φεύγοντας είναι ενθαρρυντικό, δίνοντας του το πράσινο φως για να δράσει. Από την άλλη ο Θέμης δίνει ακόμα μια ευκαιρία στον Βίκο. Η Αλεξία μαθαίνει για τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει για πάντα από την Γερακιανή, αποχαιρετώντας την Ελισάβετ.