Τέλος από τον ALPHA η σειρά Μην αρχίζεις την Μουρμούρα;

Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος από τον ALPHA η σειρά Μην αρχίζεις την Μουρμούρα;

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at star μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος βρέθηκε στο θέατρο Αθηνών και την παράσταση «Η Μοναξιά της Δύσης». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και το ενδεχόμενο να δούμε και 11η σεζόν ή το οριστικό τέλος.

Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακή για το μέλλον της Μουρμούρας

«Τα νούμερα της σειράς δείχνουν ότι όχι μόνο δεν έχει κουράσει αλλά ότι τη λατρεύουν και ότι έχουμε αποκτήσει ένα τηλεοπτικό σπίτι. Για μένα όσο είναι δημιουργική αυτή η δουλειά θα συνεχίσει. Όταν σταματήσει να είναι δημιουργική, θα την αφήσω» είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο Breakfast at Star του STAR, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι ακόμα νωρίς για να μιλήσει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, σε αντίθεση με την Άννα Κουτσαφτίκη, η οποία προχώρησε σε μερικές διαφορετικές δηλώσεις για το μέλλον της σειράς.

Τι θα δούμε στο επόμενο 18/11 επεισόδιο της σειράς

Επεισόδιο: 10

Ο Άγγελος και η Βέλη προσπαθούν να βάλουν το μωρό σ’ ένα πρόγραμμα ύπνου, αλλά δε θα είναι τόσο εύκολο, καθώς στο δωμάτιο υπάρχει και ο Κανάτης.

Ο Ηλίας έχει μετακομίσει στον Σωτήρη, ο οποίος είναι σίγουρος ότι η Καίτη είναι αθώα. Για να του το αποδείξει, πάει να τη βρει να μιλήσουν. Όμως τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περίμενε… Μετά τις αποκαλύψεις του Λευτέρη στη Βούλα, που κρυφάκουσε ο Βαγγέλης, «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη». Ο Μηνάς όμως είναι αυτός που θα δώσει τη λύση…

Η Ξένια αισθάνεται ότι έχει χαθεί η επαφή με τον Μπάμπη, καθώς περνάει πολλές ώρες της ημέρας βλέποντας τηλεόραση, με αποτέλεσμα να μένουν συνεχώς μέσα και αποφασίζει να λάβει κάποια δραστικά μέτρα, ώστε να μη βαλτώσει η σχέση τους.