Η Γη της Ελιάς (16/11): Τραγικές στιγμές για τους Στεφανέους - Μαρτυρική νύχτα για την οικογένεια

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς (16/11): Τραγικές στιγμές για τους Στεφανέους - Μαρτυρική νύχτα για την οικογένεια

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς (δείτε εδώ αν πάει και για τρίτη σεζόν), με τους Στεφανέους να περνάνε πολύ άσχημα μετά από φωτιά που θα ξεσπάσει στο θερμοκήπιό τους.

Οι σημερινές 16/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

επεισόδιο 47

Ο Λυκούργος, θορυβημένος από την ξαφνική επίθεση του Παναγιώτη, πιέζει για μια ακόμα φορά την Ολυμπία να τον καταγγείλει, αλλά τα λόγια του πέφτουν στο κενό. Η Χάιδω με τη σειρά της τρέμει για την υγεία του Λυκούργου, καθώς θεωρεί πως η δίαιτα που κάνει είναι εξαντλητική. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να προσεγγίσει τη Μυρτάλη σε φιλικό επίπεδο και αποκαλύπτει στην Ασπασία το σχέδιό του. Ο Μάνος συνεχίζει να ανησυχεί για τις προθέσεις του Σωκράτη και οι αϋπνίες του προκαλούν την ανησυχία του Ισίδωρου.

Η Μυρτάλη ενημερώνει τον Αλέξη πως ο Χρήστος γνωρίζει για την παράλληλη σχέση της, αλλά δεν ξέρει με ποιον. Ο Αλέξης όμως αδιαφορεί για τις συνέπειες μιας επικείμενης αποκάλυψης του δεσμού τους. Ο Παναγιώτης αποφασίζει να εκδικηθεί όσους βοήθησαν την Ολυμπία. Ξεκινά από τους Στεφανέους και βάζει φωτιά στο θερμοκήπιό τους. Με τον Νίκο Γαλανό.

Μπαίνει στην σειρά πολύ γνωστός τραγουδιστής

Νέα πρόσωπα θα δούμε να εισβάλλουν μέσα στο επόμενο διάστημα και θα φέρουν τεράστιες ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Σε λίγες ημέρες θα δούμε στις οθόνες μας έναν τραγουδιστή που κάποτε μεσουρανούσε και "έκαιγε" πολλές καρδιές επί σκηνής με τα τραγούδια του και την εμφάνιση του.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κακουριώτη, πρώην μέλος του συγκροτήματος "Boys and Noise" οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια έχουν διαλυθεί.

O 26χρονος τραγουδιστής που το τελευταίο διάστημα ασχολείται και με την υποκριτικής, θα υποδυθεί τον γιό του Δημοσθένη που μένει στον Πειραιά και διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις του. Θα ταξιδέψει λοιπόν στην Μάνη για να βοηθήσει τον πατέρα του στην προεκλογική του εκστρατεία και θα έρθουν τα πάνω κάτω.