Μαύρο Ρόδο (16/11): Θα "λυγίσουν" και οι τηλεθεατές μαζί του - Κλαίει μπροστά στην Ελισάβετ ο Πέτρος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαύρο Ρόδο (16/11): Θα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο, μιας και στο σημερινό 16/11 επεισόδιο θα δούμε την συνάντηση του Πέτρου με τον Μητροπολίτη. Επίσης, έχουμε και το συγκλονιστικό φινάλε πριν προβληθεί.

Οι σημερινές 16/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Η Αλεξία που επισκέπτεται τη γιαγιά της θα δει τη σκηνή και για πρώτη φορά θα έρθει σε επαφή με την πραγματική δουλειά του πατέρα της και με το ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο. Αυτό θα τη βάλει σε υποψίες για τη μητέρα της! Από την άλλη, ο Παράσχος θα χρειαστεί να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωσή του καθώς θα του δώσει εντολή να βγάλει από τη μέση τον εχθρό του.

Η συνάντηση του Πέτρου με τον Μητροπολίτη δεν θα έχει το περιεχόμενο που περιμένει. Ο σεβασμιότατος ανακοινώνει στην ηγουμένη: «Πρέπει να αναβάλουμε την κουρά της Ελισάβετ. Να πάρει λίγο χρόνο ακόμα. Δεν νιώθω πως είναι έτοιμη ακόμα». Η Ελισάβετ από την άλλη προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κουράς της. Ο Πέτρος τη συναντάει ξανά στο μοναστήρι: «Εχεις καταλάβει τι νιώθω για εσένα! Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ έχεις συναισθήματα για εμένα...», υποστηρίζει, αλλά εκείνη έρχεται σε δύσκολη θέση. Τότε ο Πέτρος την αρπάζει και τη φιλάει ξανά. Μόνο που δεν γνωρίζουν πως η μοναχή Κασσιανή θα γίνει μάρτυρας αυτής της σκηνής!

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Διδασκάλου για το Μαύρο Ρόδο

Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Ελένη" την Δευτέρα 31/10 το απόγευμα και μίλησε για την καριέρα της, το νέο της ρόλο στο θέατρο, αλλά και τον χαρακτήρα που υποδύεται στην σειρά "Μαύρο Ρόδο", για την οποία αποθεώθηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Η ηθοποιός, όμως, δεν έμεινε μόνο στα επιφανειακά κομμάτια της ζωής της, αλλά αναφέρθηκε και στα πιο βαθιά σημεία της, τα οποία αφορούν πολλά από τα ζητήματα που "ταλανίζουν" την ελληνική κοινωνία, όπως για παράδειγμα η Λοατκι+ κοινότητα και άλλα πολλά, ενώ με μία ατάκα της άφησε άναυδη την Ελένη Μενεγάκη.

«Την αγαπώ, τη θαυμάζω, μου αρέσει, όχι μόνο σαν ηθοποιός αλλά και ως προσωπικότητα και ως γυναίκα, γιατί είναι κουκλάρα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Το να παίζω τη μοναχή, για μένα που είμαι κοσμική, είναι υπέροχο γιατί μπαίνεις σε μια άλλη διαδικασία, σε έναν καινούργιο κόσμο. Βέβαια, με βοήθησαν πολύ οι μοναχές της Αγίας Ειρήνης στο Ρέθυμνο. Το να γίνεις μοναχός δεν είναι αστείο, το ‘βαριά η καλογερική’ είναι απολύτως αληθινό», ανέφερε εκείνη αρχικά για την σειρά του MEGA.

Και συμπλήρωσε για τις σκηνές που παρουσιάζεται άβαφη, κάτι που "τρελαίνει" την Ελένη Μενεγάκη: «Έχω αποφασίσει ότι μεγαλώνω ωραία και είναι και οι σκέψεις που μας ακολουθούν και ο εσωτερικός μας διάλογος που βγαίνει πάνω μας. Μεγαλώνοντας βγαίνει η ψυχή μας στο πρόσωπό μας. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε».

«Μετά τη ‘Μυρσίνη’ δε θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Ήρθε σαν μεγάλο δώρο αυτός ο ρόλος», κατέληξε.

Και στη συνέχεια επισήμανε: «Υπάρχουν πολλά είδη κακοποίησης. Και να πεις σε κάποιον δεν σε παίρνω στη δουλειά επειδή δήλωσες ανοιχτά ότι είσαι ομοφυλόφιλος ή να μην μπορείς να πεις με ποιον βγαίνεις επειδή φοβάσαι ότι θα χάσεις τη δουλειά σου».

Στην ερώτηση πώς θεραπεύει την ψυχή της, απάντησε: «Πρέπει να ευγνωμονούμε για αυτά που έχουμε και έρχεται αφθονία και σε όσα περιμένεις».

Μάλιστα, στο φινάλε η ηθοποιός έκανε πρόταση στην συνομιλήτριά της να την επισκεφτεί στο θέατρο, με εκείνη να "παγώνει" για λίγα δευτερόλεπτα.