Έδειξε τα οπίσθια του στο τηλεοπτικό κοινό - Χαμός με την χθεσινή 16/11 σκηνή στο Μαύρο Ρόδο

Ποιος ηθοποιός κολύμπησε γυμνός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έδειξε τα οπίσθια του στο τηλεοπτικό κοινό - Χαμός με την χθεσινή 16/11 σκηνή στο Μαύρο Ρόδο

Στο χθεσινό επεισόδιο (16/11) της τηλεοπτικής σειράς "Μαύρο Ρόδο" στο κανάλι του Mega (δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης). υπήρχε μια σκηνή που προκάλεσε πανικό σε όλα social media.

Τι συνέβη στο Μαύρο Ρόδο που τάραξε τα νερά στο Twitter;

Όταν η Όλγα θέλησε να πάει μια βόλτα μέχρι το ποτάμι με τον Φραγκίσκο εκεί, ο δεύτερος αποφάσισε να δροσιστεί και να κάνει μια βουτιά στο νερό. Έτσι, δίχως δεύτερη σκέψη, ο νεαρός ήρωας της δραματικής σειράς αφαίρεσε τελείως τα ρούχα του και έμεινε ολόγυμνος.

«Ρε Ολγάκι, αν μπεις μαζί μου στο νερό γυμνή, δεν θα το μετανιώσεις» είπε πρώτα, με νόημα, ο Φραγκίσκος για να βγάλει το μαγιό του στη συνέχεια και να βουτήξει.

Μαύρο Ρόδο: Φραγκίσκος και Όλγα στο ποτάμι

Μαύρο Ρόδο: Ο Φραγκίσκος στο ποτάμι

Μαύρο Ρόδο: Η γυμνή σκηνή στο ποτάμι

Ακόμη μια σκηνή στο χθεσινό επεισόδιο προκάλεσε χαμό

Το Μαύρο Ρόδο, αν και δεν είναι πολύ καιρό στον "αέρα", φαίνεται πως έχει κερδίσει το κοινό, και οι πιστοί κάθε φορά σχολιάζουν στο twitter τις εξελίξεις. Το βράδυ της Τετάρτης 16/11, η απόφαση που καθορίζει την ζωή του Πέτρου, τους ξεσήκωσε όλους, καθώς το ξέσπασμα ήταν μεγάλο στην πλατφόρμα.

Πιο συγκεκριμένα, αφού η Ελισάβετ ομολόγησε στον Μητροπολίτη όσα συνέβησαν με τον άντρα που κατά βάθος ποθεί, εκείνος αποφάσισε να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του και να τον αφήσει άνεργο. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η καλόγρια τον απορρίπτει συνεχώς, ενώ εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να της δείξει πόσο την θέλει, είναι απαράδεκτο για τους χρήστες, διότι θεωρούν πως τα "χτυπήματα" είναι απανωτά.