Τέλος από τον ALPHA μετά από 10 ολόκληρα χρόνια

Δυστυχώς...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος από τον ALPHA μετά από 10 ολόκληρα χρόνια

Έχει αντέξει στο πέρασμα 10 ολόκληρων χρόνων. Οι τηλεθεατές την έχουν λατρέψει κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τα μηχανάκια της AGB καθώς καταγράφονται καθημερινά συγκλονιστικά ποσοστά τηλεθέασης στον ALPHA την ώρα προβολής της.

Ωστόσο, ήρθε η ώρα να ρίξει αυλαία κι αυτό ενδεχομένως να συμβεί στο τέλος αυτής της σεζόν που διανύουμε.

Εκτός ALPHA η Μουρμούρα

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Άννα Κουτσαφτίκη, μίλησε στην εκπομπή 2 στη 1 της ΕΡΤ και αποκάλυψε πως τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές, έχουν ενημερωθεί ότι αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν της Μουρμούρας.

Η αποκάλυψη της Άννας Κουτσαφτίκη για τη Μουρμούρα

«Είναι η μακροβιότερη κωμική σειρά. Δεν ξέρω αν έχουμε φάει και τον Φώσκολο. Γνωρίζουμε ότι είναι η τελευταία χρονιά, η 10η της σειράς, είναι λίγο επετειακή, αλλά πάντα αφήνουμε και ένα παράθυρο ανοιχτό, γιατί πάμε καλά. Ο κόσμος συνεχίζει και το αγκαλιάζει το σήριαλ, οπότε δεν ξέρω», είπε αρχικά.

Για τη συνύπαρξή της με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Μπάμπη, είπε: «Είμαστε και οι δύο άνθρωποι του θεάτρου και ξαφνικά τα τελευταία έξι χρόνια κάνουμε τηλεόραση. Είμαστε καινούριοι σε αυτό το άθλημα και έχουμε πολύ μεγάλη χαρά. Και ο Σπύρος και εγώ δεν έχουμε καμία σχέση με τους ρόλους που υποδυόμαστε, αλλά καμία. Ας πούμε εγώ δεν είμαι καθόλου της οργάνωσης, δεν είμαι καθόλου πρακτική».

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια:

Η Βέλη προσπαθεί διακριτικά να πει στον Άγγελο κάποια δυσάρεστα νέα, αλλά εκείνος καταλαβαίνει το ακριβώς αντίθετο… Ο Ηλίας υποφέρει μακριά από την Καίτη και ο Σωτήρης αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, με άλλη μια επίσκεψη στο σπίτι της Καίτης. Τι κοινό μπορεί να έχουν τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού της Σοφίας, με τον Μπάμπη, τον Χάρη και την Χρύσα την δασκάλα του τοκετού;

Πάνω που ηρέμησαν για λίγο Βούλα και Μηνάς, μετά την αναχώρηση του Λευτέρη και την πρόσκαιρη απουσία του Βαγγέλη, έρχονται κάτι χειμερινοί τουρίστες να τους χαλάσουν την ησυχία…

Ο Άγγελος πάει σε συνέντευξη για μία καινούρια δουλειά και η Βέλη παρατηρεί ότι απ’ την ώρα που επιστρέφει, συμπεριφέρεται περίεργα. Ο Μηνάς τις τελευταίες ημέρες πεινάει σαν λύκος. Όσο και να τρώει δείχνει να μη χορταίνει με τίποτα. Η Βούλα ανησυχεί πολύ και αναλαμβάνει δράση. Θα τον πάει για εξετάσεις έστω και χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα. Η Καίτη παθαίνει διάσειση ύστερα από ένα χτύπημα και γίνεται λάτρης του μινιμαλισμού, προκαλώντας τον Ηλία απελπισία.

Ο Μπάμπης κανονίζει να βγει με τον Γιωρίκα αλλά αυτός το ακυρώνει. Η Ξένια είναι σίγουρη πως η Θοδώρα δεν τον αφήνει να βγει και πάνω που ο Μπάμπης χαίρεται πως ο αυτός δεν περνάει τα ίδια, όλα ανατρέπονται…

Ο Άγγελος αρχίζει τώρα που έχει χρόνο να ασχολείται περισσότερο με το παιδί, αλλά η Βέλη δεν το βλέπει με καλό μάτι… Ο Ηλίας προσπαθεί να μην ταράζει καθόλου την Καίτη, γιατί σύμφωνα με τον γιατρό, έτσι θα επανέλθει πιο γρήγορα. Η Μένη όμως έχει άλλη άποψη.

Από μια παρεξήγηση σχετική με το όνομα της Βούλας ως συγγραφέας – φάντασμα, ο Βαγγέλης νομίζει ότι Μηνάς και Βούλα είναι ζευγάρι κατασκόπων. Ο νονός του Μπάμπη πεθαίνει και όταν ο δικηγόρος του τον καλεί στο γραφείο, η Ξένια είναι σίγουρη πως τους αφήνει το διαμέρισμά του…