"Βόμβα" στον Παράδεισο των Κυριών: Η Αμαλία είναι κόρη της Μιράντας & του Χρηστίδη

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που μας περιμένουν στον «Παράδεισο των κυριών». Οι αποκαλύψεις που έρχονται πέφτουν σαν βόμβα στην κυριολεξία. Με πρώτη και πιο δυνατή ότι η Αμαλία είναι το μικρό κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο η Μιράντα!

Πριν λίγες ημέρες είδαμε μια σκηνή που καθόλου τυχαία δεν ήταν. Η Αμαλία όταν πήγε στο σπίτι της Μιράντας να την πάρει για να πάνε στον γιατρό μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Χρηστίδη, είδε ένα σημάδι στο σώμα της Μιράντας και της είπε αμέσως ότι «αυτό το σημάδι το έχω κι εγώ»! Και μπορεί η Μιράντα να το έκρυψε αμέσως, η αλήθεια όμως δεν θα μείνει για πάντα κρυμμένη.

Όπως θα δούμε πολύ αργότερα, όλα τα μυστικά θα βγουν στο φως με κυριότερο αυτό της σχέσης της Μιράντας με την Αμαλία

Πριν 20 χρόνια ο Χρηστίδης πήρε το κοριτσάκι που γέννησε κρυφά απ’ όλους η Μιράντα (Μαρία). Η κοπέλα δεν ήθελε με τίποτα να δώσει το μωρό της, παρότι ήταν αποτέλεσμα του βιασμού της από τον Χρηστίδη. Μάλιστα έχουμε δει και τη σκηνή όπου η Μιράντα κλαίει σπαρακτικά όταν πάει και της το παίρνει από την αγκαλιά της.

Η Αμαλία είναι κόρη του Χρηστίδη Παράδεισος των κυριών

Στη συνέχεια ο Χρηστίδης παίρνει το νεογέννητο κοριτσάκι και το πάει στο ίδρυμα της Βικτώριας. Η Βικτώρια συμμαχεί με τον Χρηστίδη και κρατάει το μυστικό του, κρατώντας τον από εκείνη τη μέρα και μετά συνέχεια στο χέρι. Ετσι τον χρησιμοποιεί για όλα της τα σκοτεινά σχέδια. Στο μεταξύ το κοριτσάκι το υιοθετεί ο Χριστόφορος με τη γυναίκα του, η οποία δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

Ο Χρηστίδης ωστόσο δεν γνωρίζει τι έχει απογίνει το παιδί. Η Βικτώρια δεν του έχει πει την αλήθεια ότι η Αμαλία, η κόρη του Μπουραντά, είναι το παιδί του. Φυσικά ούτε και η Μιράντα δεν έχει καν διανοηθεί ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τη βλέπουμε συχνά να λέει ότι το παιδί της το εξαφάνισε ο Χρηστίδης και δεν θα μάθε ποτέ πού βρίσκεται, ενώ -ειρωνεία της τύχης!- η Μιράντα έχει την κόρη της συνεχώς κοντά της και δεν το ξέρει. Οπως επίσης δεν ξέρει ούτε η Αμαλία ότι δεν είναι παιδί του Μπουραντά και κανονική αδελφή του Αγη. Ολα αυτά όμως σιγά-σιγά θα αρχίζουν να βγαίνουν στο φως. Από κάποιες τυχαίες συμπτώσεις, όπως αυτή με το σημάδι, θα αρχίζουν να εμφανίζονται και να συνδέουν αυτό το πάζλ που άλλαξε τη ζωή όλων!

Το πιο σοκαριστικό από όλα βέβαια είναι πως η Αμαλία μένει έγκυος από τον βιαστή της, τον Πάρη, και ο Ντίνος την χωρίζει! Δείτε εδώ όλο το σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ του Tv24!