Η δική μας οικογένεια (18/11): Η Αγγελική είναι χαρούμενη που έρχεται όλο και πιο κοντά με την κόρη της

Οι εξελίξεις της σειράς του Open

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
(skai)
(skai)

Μετά τον χωρισμό της Αγγελικής με τον Διονύση (δείτε εδώ τον λόγο), στη σειρά του Open, "η δική μας οικογένεια" οι εξελίξεις τρέχουν και καθηλώνουν τους τηλεθεατές στον καναπέ! Στο σημερινό επεισόδιο, λοιπόν, (18/11), ο Δημήτρης πιάνει στα πράσα έναν "κλέφτη" και η Φωτεινή έχει άλλη στεναχώρια.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (18/11) στο "Η δική μας οικογένεια"

Ο Δημήτρης πιάνει στα πράσα το φίλο της Αθηνάς όταν πάει να κλέψει το laptop του. Όλοι στο σπίτι αναστατώνονται. Ο Δημήτρης συζητάει με τα παιδιά προσπαθώντας να τους εμπνεύσει εμπιστοσύνη και να αποφύγουν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Αλλά και η Αλεξάνδρα ανησυχεί για την κόρη της, τη Φωτεινή, ότι μπορεί να πάσχει από νευρική ανορεξία. Όμως η Φωτεινή έχει άλλη στενοχώρια. Έχει δει τον Αντρέα με την Καίτη να φιλιούνται και συνειδητοποιεί ότι είναι ξανά μαζί.

Και δεν είναι το μόνο ζευγάρι που έρχεται κοντά. Η Νεφέλη κι ο Ορέστης μοιάζουν κεραυνοβολημένοι από έρωτα προς μεγάλη απογοήτευση του Στέφανου. Εντωμεταξύ, η Αγγελική είναι χαρούμενη που έρχεται όλο και πιο κοντά με την κόρη της, τη Νεφέλη, και παίζει ανέμελη το ρόλο της οικιακής βοηθού μέχρι που ακούει μια πολύ γνώριμη φωνή να εισβάλλει στο σπίτι και τρομοκρατείται ότι η αποκάλυψη της αληθινής της ταυτότητας βρίσκεται προ των πυλών...

Τι θα δούμε την Δευτέρα 21/11 στο επεισόδιο 36

Άγριος Τσακωμός μεταξύ Διονύση και Μιχάλη. Επιπλέον, άλλη μια σύλληψη και αυτή θα είναι της Αλεξάνδρας που θα την συλλάβουν μπροστρά στον πρώνάνδρας της, τον Παύλο.
Οι έρευνες του Παύλου όμως για τον αδελφό του δεν θα πιάσουν τόπο. Ο λόγος; Θέρει ότι το σχέδιο για την πρώτη ελληνική μηχανή θα ήταν ταυτόχρονα η σωτηρία της εταιρίας.