Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Χαιρέτα μου τον πλάτανο (18/11): Συλλαμβάνεται η Ζαφείρω!

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο (18/11): Συλλαμβάνεται η Ζαφείρω!
Σειρές 18.11.2022 09:09
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο σημερινό 18/11 επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση), η χειροβομβίδα δεν σκάει, η ομηρία λήγει, η Ζαφείρω συλλαμβάνεται.

Οι σημερινές 18/11 εξελίξεις στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Επεισόδιο 55ο

Τέλος καλό, αλλά όχι και όλα καλά για τους Πλατανιώτες. Μετά μια νύχτα πάθους με την Κατερίνα, ο Παναγής ξυπνάει και ανακαλύπτει στον λαιμό της ένα σημάδι, που σίγουρα δεν της το έκανε ο ίδιος. Η Βαλέρια περηφανεύεται πως έσωσε το χωριό, αλλά η Φιλιώ μας δεν τρώει κουτόχορτο και ξεκινά εκστρατεία υποστήριξης του Σώτου, μπας και βγει πρόεδρος και δούνε άσπρη μέρα στον Πλάτανο.

Την ίδια ώρα, η Σύλβια πείθει την Καλλιόπη να πάρει διαζύγιο, για να ζήσει ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο σε κλουβί. Ο Πετράν, πάλι, είναι αποφασισμένος να πιάσει κορόιδο τον Παναγή και να τον χωρίσει μια και καλή από την Κατερίνα, για να έχει επιτέλους το πεδίο ελεύθερο.

Τι θα δούμε στο επόμενο 21/11 επεισόδιο

Ο Παναγής είναι σίγουρος πια ότι η Κατερίνα τον απατάει και είναι εκτός εαυτού, με τον Σίμο να προσπαθεί να τον συνεφέρει, χωρίς επιτυχία. Η Κατερίνα, απ’ την άλλη, δεν ξέρει τίποτα και τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Ο Σώτος και ο παπάς είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τη Μάρμω να συναντήσει τον αδερφό του Βαγγέλα, αλλά η Σύλβια τούς αποπροσανατολίζει ξεκινώντας ένα debate αποφασισμένη να κερδίσει την ψήφο του παπά, με την αξία της.

Ο Ηλίας τσακώνεται, για άλλη μια φορά, με τη Φιλιώ, που τον πληγώνει όλο και περισσότερο, την ώρα που η Βαλέρια έχει μια ιδέα, για να κερδίσει τις εκλογές το μαργαριτόπαιδο. Κι ενώ η Κατερίνα βγάζει τη βέρα της αποφασισμένη να τελειώσει με τον Παναγή, η Μάρμω ξεκινάει για την Αθήνα κρυφά απ’ όλους, αποφασισμένη να συναντήσει τον Βάρσο Ανδρέου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η δική μας οικογένεια (18/11): Η Αγγελική είναι χαρούμενη που έρχεται όλο και πιο κοντά με την κόρη της

Άγρια Γη (18/11): Ο Στέφανος και ο Άρης συνεχίζουν να περνούν κρίση

Share