Έρωτας φυγάς (18/11): Ο Στέφανος πιάνει το Στρατή και τον χτυπάει ανελέητα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρωτας φυγάς (18/11): Ο Στέφανος πιάνει το Στρατή και τον χτυπάει ανελέητα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 18/11 επεισόδιο της σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς (δείτε εδώ πως τα πάει στην τηλεθέαση).

Τι θα δούμε σήμερα 18/11 στον Έρωτα Φυγά

Επεισόδιο 44

Ο Στέφανος πιάνει το Στρατή και τον χτυπάει ανελέητα, ενώ ο Μάρκος αναρρώνει προσπαθώντας να βγάλει από το μυαλό του την Αλεξάνδρα. Η Ελπίδα βρίσκει τον Μήτσο αλλά αντί για χρήματα, της αποσπά ένα πολύτιμο μυστικό με το οποίο απειλεί τη Μαργέτα. Αργότερα ο Μάρκος παίρνει την Παναγιώτα στο σπίτι του και συγκινεί την Αλεξάνδρα που δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της.

Τι θα δούμε στο επόμενο 21/11 επεισόδιο

Η Μαργέτα θέλει να πάει τη Γεωργία στον γυναικολόγο για να δουν πως προχωράει η εγκυμοσύνη ενώ αυτή ψάχνει τρόπους για να το αποφύγει. O Μάρκος είναι μελαγχολικός καθώς ξημερώνει η μέρα που έχει τα γενέθλια της η Αλεξάνδρα. Ο Ιάσονας, αποφασίζει να κάνει στην Αλεξάνδρα ένα πολύ μεγάλο δώρο. Αυτό θα προκαλέσει ζήλια στους άλλους καθώς κι έντονο προβληματισμό στην Μαργέτα που δείχνει να μην έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Αλεξάνδρα. Ο Μιχάλης πληροφορείται από ένα συνάδελφο του πως ο Στρατής ήρθε στο νοσοκομείο και προσπάθησε να σκοτώσει τον Μάρκο. Αυτός, σίγουρος πως πρόκειται για εντολή που του έδωσε ο Ιάσονας, αποφασίζει να τον βρει και να τον αντιμετωπίσει.