Κόκκινο Ποτάμι (20/11): Ο ΝΙκολαϊδης μαθαίνει για τον θάνατο της γυναίκας του

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κόκκινο Ποτάμι (20/11): Ο ΝΙκολαϊδης μαθαίνει για τον θάνατο της γυναίκας του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό (20/11) επεισόδιο της σειράς Κόκκινο Ποτάμι (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Τι θα δούμε απόψε 20/11 στο Κόκκινο Ποτάμι

Οι μάχες συνεχίζονται και είναι σφοδρές με μεγάλες απώλειες και από τις δύο πλευρές. Οι Ελληνες ωστόσο καταφέρνουν κι ανακαταλαμβάνουν το Αϊδίνι. Η βία και οι αγριότητες των Τούρκων αποκαλύπτονται και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα αποτρόπαια εγκλήματα που έκαναν και το μέγεθός τους. Την ίδια ώρα η Ιφιγένεια με τον Λάζο ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη. Η κοπέλα θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα για να βρει τον Μίλτο καθώς πιστεύει ότι είναι ζωντανός. Η ελπίδα της ότι η οικογένειά τους θα ενωθεί ξανά είναι ζωντανή.

Ο Δημοσθένης και η Αγγελική οργανώνουν διάρρηξη στο γραφείο του Χριστοδούλου, για να βρουν στοιχεία και ανακαλύπτουν μια συνωμοσία. Και οι δύο δεν θα σιωπήσουν καθώς είναι άνθρωποι καθαροί που παλεύουν για το κοινό καλό. Ωστόσο πρέπει να βρουν έναν τρόπο να ξεσκεπάσουν τα όσα συμβαίνουν χωρίς ο Χριστοδούλου και οι δικοί του να τους καταλάβουν. Ξέρουν από πρώτο χέρι πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν και πως δεν τους σταματάει τίποτα. Στο μεταξύ ο Νικολαΐδης φτάνει στο σπίτι του Χότζα και μαθαίνει τον θάνατο της γυναίκας του. Καταρρακώνεται και τη θρηνεί. Τώρα αυτό που θα βάλει στόχο της ζωής του είναι να βρει, εκτός από τη Λουσίν που πλέον ξέρει πού βρίσκεται, και τις άλλες δύο κόρες του.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Καζάκου για την σειρά

Το πρωί της Παρασκευής 2/9 ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά "Κόκκινο Ποτάμι" μίλησε για την συνεργασία του με τους υπόλοιπους συναδέλφους του, αλλά και για την κόρη του, η οποία ακολουθεί τα βήματά του.

Δήλωσε, πιο συγκεκριμένα, πως είναι πολύ χαρούμενος για αυτό του το βήμα και ανυπομονεί να το δει και ο κόσμος, διότι θεωρεί πως η δουλειά του Μανούσου Μανουσάκη είναι εξαιρετική και θα κάνει τεράστια επιτυχία και αυτός ο κύκλος του σίριαλ (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε ο ίδιος). Όσον αφορά την κόρη του, βέβαια, εξήγησε πως όσο κι αν την αγαπάει και την στηρίζει είναι αυστηρός μαζί της.

«Μεγάλη χαρά που συνεχίζεται το "Κόκκινο Ποτάμι". Ήταν πολύ αγαπημένη σειρά. Όποιος το δει θα μάθει και ιστορία γιατί φτάνει μέχρι την Μικρασιατική καταστροφή. Στον Μανούσο Μανουσάκη έχω πολλή εμπιστοσύνη, ξέρει τι κάνει!», είπε αρχικά.

Εξήγησε, μάλιστα και για τη συμμετοχή του στο The Masked Singer: «Ήταν κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ, το ευχαριστήθηκα. Έχω σχέση με τη μουσική και θα το ξαναέκανα ευχαρίστως. Το ζόρι ήταν το καπέλο που φορούσα. Με είχαν καταλάβει όταν είχα κάνει τον Σαββόπουλο και μετά. Το ήξεραν μόνο δύο άτομα ότι ήμουν ο τσολιάς».

«Δεν έχω να της πω πολλά πράγματα, είναι ο τρόπος που μεγάλωσε. Η κόρη μου μεγάλωσε μέσα στο θέατρο. Είμαι πάντα αυστηρός! Όταν βλέπω κάτι, βλέπω πρώτα τα αρνητικά και μετά τα θετικά», κατέληξε.