Τα νούμερα (25/11): Ο νέος καλεσμένος φέρνει προβλήματα!

Όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της μουσικής - κωμικής σειρά της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα νούμερα (25/11): Ο νέος καλεσμένος φέρνει προβλήματα!

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει η μουσική - κωμική σειρά της ΕΡΤ ''Τα νούμερα'' (δείτε εδώ τα tweets του κόσμου) στις 25/11 στην οποία θα δούμε έναν αγαπημένο καλεσμένο.

Τι θα δούμε στις 25/11 στα Νούμερα

Ο Φοίβος καλεί στη «Μάντρα» τον Γιάννη Κότσιρα για ένα βράδυ. Αυτός, όμως, έχει προβλήματα: Τον κυνηγά παντού μια τρελή φαν (Εφη Γούση), που η συμπεριφορά της γίνεται ολοένα και πιο απειλητική. Ο Φοίβος βάζει τους πάντες στη «Μάντρα» να ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει και ο Παντελής αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μπει αν πρώτα δεν περάσει από ειδικό έλεγχο. Στο μεταξύ, η Δανάη καλεί σε δείπνο τον Φοίβο και τον Τζόναθαν και τους εξομολογείται το μεγάλο μυστικό της.

Η Κίρμπυ βρίσκει νέα συγκάτοικο, ενώ ο Θανάσης αποκτά μανία με τη ζωγραφική, ακολουθώντας τις διδαχές του τηλεοπτικού ζωγράφου Μπομπ Ρος. Ολοι στη Μάντρα έχουν κουραστεί να τον ακούν να μιλάει για το νέο του αυτό χόμπι, από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει κανένα ταλέντο στην τέχνη αυτή. Τα μέτρα ασφαλείας, δυστυχώς, δεν αποτρέπουν τη φαν του Κότσιρα να μπει στο μαγαζί και πλέον δεν απειλείται μόνο η βραδιά, αλλά και η ζωή του.

Πότε ρίχνει αυλαία η σειρά

Μία από τις πιο έξυπνες κωμωδίες που παρακολουθούμε φέτος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, το φινάλε πρόκειται να έρθει τον Φεβρουάριο μιας και η αρχική συμφωνία της ΕΡΤ με τη εταιρεία παραγωγής προβλέπει συνολικά 24 επεισόδια.

Η ΕΡΤ είναι πολύ ικανοποιημένη από τη σειρά (που αποθεώνεται κάθε εβδομάδα στο Twitter), ωστόσο δεν έχει γίνει συζήτηση για παράταση της συμφωνίας με νέο κύκλο επεισοδίων.