Μαύρο Ρόδο (21/11): Θα προκληθεί σάλος απόψε - Η ακατάλληλη σκηνή με τον Βίκο και την...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαύρο Ρόδο (21/11): Θα προκληθεί σάλος απόψε - Η ακατάλληλη σκηνή με τον Βίκο και την...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο, με την Ελισάβετ και τον Πέτρο να έρχονται μέρα με την ημέρα όλο και πιο κοντά, παρόλο που εκείνη προσπαθεί να τον διώξει μακριά της (δείτε εδώ το συγκλονιστικό τέλος).

Οι σημερινές 21/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 25

Στο Ηγουμενοσυμβούλιο η Κασσιανή μπροστά σε όλους μιλάει για όλες τις αλλαγές που βλέπει στο μοναστήρι από τον σεισμό και μετά, ενώ δεν διστάζει να έρθει σε αντιπαρατίθεται με την ηγουμένη όταν της τονίζει πως κάνει τα «στραβά μάτια» στην Ελισάβετ. «Τι τρόπος είναι αυτός που μιλάς, αδελφή; Ντροπή! Πάντα είμαι στο πλευρό σας όποτε και όταν με χρειαστείτε», της λέει η ηγουμένη και η Κασσιανή αναφέρει: «Είμαι απόλυτα σίγουρη πως η Ελισάβετ δεν ανήκει στο μοναστήρι». Τον λόγο παίρνουν και οι άλλες μοναχές και η Κασσιανή είναι σε δυσάρεστη θέση.

Εντωμεταξύ, η Αγγελική μαθαίνει πως ο Βίκος συνάντησε την κόρη της και εκείνη γίνεται έξαλλη μαζί του: «Πώς τολμάς να μπλέκεις την κόρη μου σε όλο αυτό; Τα παιδιά μου δεν έχεις καμία δουλειά ούτε να τα γνωρίσεις, ούτε να τα πλησιάσεις, ούτε να τα ξέρεις. Είμαι απογοητευμένη», του τονίζει, ωστόσο δεν καταφέρνει να του αντισταθεί. Η Αλεξία πηγαίνει ξανά στο μαγαζί του πατέρα της, προσπαθώντας να μάθει περισσότερα πράγματα για εκείνον.

Συγκλονίζει πρωταγωνίστρια του Μαύρου Ρόδου

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 28/10 ηθοποιός του Μαύρου Ρόδου η οποία αναφέρθηκε στον ρόλο της στην σειρά αλλά και στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από Έλληνες και ξένους σκηνοθέτες.

Ο λόγος για την Ευθαλία Παπακώστα, την τηλεοπτική Όλγα, κόρη της Πολυξένης και ερωτευμένη με τον Πέτρο Καστρινό.

«Τον φοβόμουν τον ρόλο. Είναι έντονη η Όλγα, πολύ κτητική και έχει το αφελές της εφηβείας. Η Όλγα θεωρεί ότι ταιριάζει με τον Πέτρο, γιατί είναι και οι δυο ξεχωριστές προσωπικότητες»

Αναφορικά με το πως θα αντιδράσει η Όλγα όταν συνειδητοποιήσει ότι ο Πέτρος γλυκοκοιτάζει την Ελισάβετ: «Θα νευριάσει σίγουρα όταν μάθει την σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ. Θα τον διεκδικήσει σκληρά νομίζω, σε σημείο που δεν θα είναι υγιές».

«Με είχε πάρει ένα πανεπιστήμιο στην Αμερική να πάω κι έμεινα για έναν έρωτα. Σε τρεις ήμερες το μετάνιωσα και πήγα Νέα Υόρκη. Ο μπαμπάς μου πούλησε ένα κτήμα στο Πόρτο Ράφτη για να σπουδάσω στην Νέα Υόρκη.

Έχω αντιμετωπίσει σεξουαλική παρενόχληση και με Έλληνες σκηνοθέτες και από ξένους. Πέρυσι έφυγα από μία ταινία, γιατί ένας σκηνοθέτης έκανε ένα σχόλιο για το στήθος μου. Έχει φτάσει σε σημείο κάποιος να ξεφύγει από την λεκτική κακοποίηση, έφαγε μία σφαλιάρα κι έφυγα», είπε η νεαρή ηθοποιός.