Τρία Μίλια (22/11): Ο Νικόλας βγαίνει από την κλινική και μαθαίνει για το καΐκι του και καταρρακώνεται

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του STAR

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(star.gr)
(star.gr)

Μετά την ταραχή που πήρε η Ελένη (δείτε εδώ τον λόγο) η τηλεοπτική σειρά του Star, «Τρία Μίλια» συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τις καθημερινές εξελίξεις.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 22/11 «Τρία Μίλια»

Επεισόδιο 112

Ο Στέφανος ταράζεται πολύ από το βίντεο που έλαβε και ζητά εξηγήσεις από την Λίζα, πιστεύοντας ότι αυτή γνωρίζει τι έχει συμβεί. Ο Νικόλας βγαίνει από την κλινική και επιστρέφει στο σπίτι του για να ρώσοι. Μαθαίνει όμως ότι το καΐκι του έχει καταστραφεί και καταρρακώνεται. Η Φωτεινή έχει πειστεί ότι η Μάνια την αποφεύγει και αποφασίζει να της μιλήσεις ανοιχτά. Το λέει στον Μιχάλη και εκείνος την ενθαρρύνει να το κάνει.

Η Κάτια ζητάει χρήματα από το στέφανο για να βοηθήσει το Νικόλα. Η Δέσποινα τηλεφωνεί στο Μάρκο και του ζητάει να αναβάλει την απόφαση που είχε πάρει για το σταυρό. Η Ελένη και η Κλειώ καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με το φιλοξενούμενο τους. Ο Ευθύμης ανακοινώνει στο Στέφανο ότι σκοπεύει να παραμείνει στην δημοσιογραφία. Ο Μιχάλης βλέπει τα κέρδη του από τα στοιχήματα και δείχνει έτοιμος να ξαναρχίσει τον τζόγο…

Το επεισόδιο της Τετάρτης 23/11

Επεισόδιο 113

Ο Μιχάλης για ακόμη μία φορά, δεν μπορεί να αντισταθεί και παρασύρεται από τον εθισμό του στο τζόγο. Η Φωτεινή συζητάει με την Μάνια και προσπαθεί να την πείσει να συναντηθούν μαζί με το Μιχάλη. Ο Ευθύμης θέλει να γράψει ένα άρθρο για την απαγωγή του Στέφανου, αλλά εκείνος έχει δισταγμούς. Η Ελένη κάνει αίτηση για υποτροφία σε μία σχολή μόδας και ο Χάρης έχει μία καταπληκτική ιδέα για το υλικό που την ζητούν να παρουσιάσει.

Ο Τίμος προσπαθεί να μάθει από τον Σταύρο λεπτομέρειες για το αφεντικό του, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Η βασιλική συνεχίζει τις προσπάθειες της να εντυπωσιάσει τον Ιωάννη. Η Φωτεινή ετοιμάζεις το Μιχάλη 1 ρομαντικό δείπνο αλλά μία ξαφνική επίσκεψη του στο χαλάει. Ένα Ανώνυμο τηλεφώνημα προκαλεί πανικό στο στέφανο. Η συνάντηση της Κάτιας με το Νικολά έχει μία εντελώς απρόβλεπτη καταλήξη.