Σασμός (22/11): Τηλεθεατές ετοιμαστείτε - Η σκηνή με τον Λευτέρη που θα φέρει μεγάλη λαχτάρα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (22/11): Τηλεθεατές ετοιμαστείτε - Η σκηνή με τον Λευτέρη που θα φέρει μεγάλη λαχτάρα

Στο αποψινό 22/1 επεισόδιο του Σασμού στον ALPHA, πρόκειται να δούμε τον Λευτέρη να ακολουθεί τις εντολές του Ευθύμη να σκοτώσει τον αστυνόμο Φραγκαδιάκη, την ίδια ώρα που εκείνος ετοιμάζει το ταξίδι του με την Μαρίνα. Εμείς ήδη γνωρίζουμε τι θα τους συμβεί.

Οι σημερινές 22/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Τα νέα για τα κτήματα του Αγγελου που αφήνει στην εκλεκτή της καρδιάς του και την αδελφή του, κάνουν τον γύρο του χωριού. Ολοι σκέφτονται ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Καλλιόπης και δεν κάνουν λάθος. Προτιμάει να δει τους κόπους του άντρα της να καταστρέφονται παρά να ξέρει πως ανήκουν στην ιδιοκτησία του Παύλου Βρουλάκη. Προς το παρόν πάντως τηρεί σιγή ιχθύος. Και ενώ η Μαρίνα προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το μυστικό της γιαγιάς για τη ζωή της, έρχεται αντιμέτωπη με την επόμενη και πιο σκληρή δοκιμασία, ενώ ο Αντώνης βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το σχέδιο του Ευθύμη και τον Λευτέρη. Εκείνος, από την άλλη, πρέπει να βρει λύση για τον ίδιο αλλά και τη Θοδώρα, που επιστρέφει στη ζωή του για τα καλά.

Στο μεταξύ, ο Μαθιός έχει αρχίσει να συγκρούεται με τον Νικηφόρο, ο οποίος θέλει να επιτεθεί με τον τρόπο του στον Παύλο. «Νικηφόρε, ηρέμησε γιατί εγώ θα είμαι ο πρώτος που τελικά θα βρεις μπροστά σου. Ασε τον Παύλο ήσυχο. Οσο δεν τον ενοχλείς, τόσο δεν θα σε ενοχλεί και αυτός. Μεγάλο παιδί είσαι και μάθε να φυλάγεσαι. Δεν ωφελεί τίποτα και κανέναν να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα στο χωριό μας. Και προς θεού, μην καταλάβει τίποτα η μάνα σου», του τονίζει. Την ίδια ώρα, ο Αστέρης προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να δεχτεί τη μία και μοναδική ελπίδα για ειρήνη. «Δεν σου ζητώ να το κάνεις για μένα αλλά για το καλό του τόπου και των οικογενειών μας. Είναι η μόνη λύση, Αργυρώ, για να σταματήσουμε αυτή την έχθρα που μας τρώει τόσα χρόνια. Την έχθρα που κατέστρεψε και την αγάπη μας», της θυμίζει και εκείνη δεν χάνει ευκαιρία να του υπενθυμίσει πως την αγάπη τους την κατέστρεψε η σφαίρα που κάρφωσε πριν ενάμιση χρόνο στον Πετρή, τον αδελφό της.

«Τελικά, όσες φορές και αν σου ζητήσω συγγνώμη, πάντα θα με βλέπεις σαν τον φονιά του αδελφού σου. Το έχω καταλάβει. Σε παρακαλώ όμως σκέψου τι θα συμβεί αν επιστραφούν στη μάνα μου κάποια από τα κτήματα», της λέει και εκείνη δείχνει να το σκέφτεται. «Σασμός, Αργυρώ, σασμός! Αυτό θα προκύψει αν πείσεις την οικογένειά σου. Νομίζω σε όλους μας αξίζει να συνεχίσουμε τη ζωή μας χωρίς φόβο», υποστηρίζει και λίγο αργότερα φεύγουν από το σπίτι στο βουνό.

Μαθιός και Αστέρης ξανά δολοφόνοι;

Μπορεί εμείς ήδη να σας έχουμε αποκαλύψει ποιος θα σκοτώσει τον Σταύρο στα επόμενα επεισόδια της σειράς, όμως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα που έχει προκαλέσει μεγάλο σούσουρο.

Όπως θα παρακολουθήσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα, ο Σταύρος θα αφήσει την τελευταία του πνοή μετά το χωρισμό του από την Αργυρώ εξαιτίας του Αστέρη που μπήκε ανάμεσα τους. Μάλιστα, θα διεκδικήσει και το παιδί (το οποίο δεν είναι δικό του) ωστόσο δεν θα τα καταφέρει να το πάρει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Χάι, ο Σταύρος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Αστέρη και τον Μαθιό στα επόμενα επεισόδια.

«Αν δεν αφήσεις ήσυχο τον αδερφό μου θα πάθεις μεγάλο κακό», του λέει ο Μαθιός με τα μάτια του να πετούν σπίθες - γράφει το δημοσίευμα του Χάι. Ο Σταύρος όμως δείχνει να μην ακούει το παραμικρό και μια ημέρα θα έχει μια άγρια συμπλοκή με τον Αστέρη και τον Μαθιό. Κατά τη διάρκεια του καβγά τους, ο Σταύρος τραυματίζεται θανάσιμα και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Το εν λόγω δημοσίευμα δεν έχει όμως επιβεβαιωθεί! To σίγουρο πάντως είναι πως ο Σταύρος θα πεθάνει...

Σασμός Σταύρος