Άγρια Γη (22/11): Η Όλγα χωρίζει τον Άρη και αυτόν βρίσκει στοιχεία για τον εξαφανισμένο του αδελφό

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(skai.gr)
(skai.gr)

Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 21/11 αφήνοντας του τηλεθεατές σε αναμονή για την υπόθεση της Ολγας (δείτε εδώ τι έγινε και γύρισε το παιχνίδι με το μέρος της). Στο σημερινό επεισόδιο όμως της «Άγριας Γης» στο κανάλι του ΣΚΑΙ καταφτάνουν δυναμικά γεγονότα.

Οι σημερινές (22/11) εξελίξεις στην «Άγρια Γη»

Επεισόδιο 47

Η συνάντηση της ελπίδας με τον Στάμο δεν εξελίσσεται ομαλά. Η ελπίδα ξεσπάει στην μητέρα της και την κατηγορεί ότι αδιαφορεί για τα αισθήματά της. Η Όλγα επηρεάζεται και μετά από αυτό, χωρίζει τον Άρη. Ο Άρης βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο για να βρεις στοιχεία για τον εξαφανισμένο του αδερφό, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με το Βαγγέλη.

Εντωμεταξύ, η εργασία της Κατερίνας το ιατρείο προκαλεί ένταση στη σχέση της με το Βαγγέλη. Ο Αλέξης, μετά την υποχώρηση του Νίκου στην υπόθεση της επίθεσης εναντίον του, αλλάζει στάση απέναντι στην μητέρα του. Οι προσπάθειες της Μυρτώς να βρει τον στέφανο μετά από την κλινική, πέφτουν στο κενό και η ψυχολογία της με όσα συμβαίνουν εκεί, κλονίζεται επικίνδυνα.

Μετά από αυτό, αναγκάζεται να δράσει διαφορετικά και ετοιμάζεται να το σκάσει. Ο Στάμος κάνει μία πρόταση στην Όλγα, που την εκπλήσσει.

Τι θα δούμε την Τετάρτη 23/11

Επεισόδιο 48

Ο Άρης αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Βαγγέλη ότι είναι ο Νικόλας Γαλάνης, Ενώ στα μου εκβίαζε την Όλγα ζητώντας της λεφτά για την προεκλογική του εκστρατεία, προκειμένου να μην την Siri στα δικαστήρια για την υπόθεση του Νίκου μπάκα. Η Όλγα προσπαθεί να μαζέψει το ποσό και ζητά την βοήθεια του Άρη για να τα παραδώσει ο ίδιος στον Σταμου.

Ταυτόχρονα, ο Άρης ανησυχεί για μην βρεθεί το DNA του στο ξύλο, με το οποίο τον τραυμάτισε ο Νίκος, πραγμα που θα πρόδιδε την ταυτότητα του. Η Ροζα μαλώνει με τον Λουκά γιατί θεωρεί ότι προσπαθεί να καλύψει την Ολγα, για την επίθεση που έγινε στον Μπάκα.