«Παράδεισος των κυριών» (22/11): Ο Άγης πληγωμένος από δυο προδοσίες οδηγείται σε μονοπάτια που βλάπτουν

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο κανάλι του Alpha

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Παράδεισος των κυριών» (22/11): Ο Άγης πληγωμένος από δυο προδοσίες οδηγείται σε μονοπάτια που βλάπτουν

Τρίτη σήμερα (22/11) και η τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Παράδεισος των κυριών» (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση) έρχεται ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα ακόμη περίπλοκο και ανατρεπτικό επεισόδιο.

Οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου 22/11 για τον «Παράδεισο των Κυριών»

Επεισόδιο 38

Ο Ντίνος δεν προλαβαίνει να προειδοποίησει την Μιράντα για την καταγγελία εναντίον της και εκείνη έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες του νόμου. Η Ντέπυ, κυριαρχημένη από φόβο, κάνει κινήσεις απελπισίας και αποφασίζει αυτή τη φορά, να εξαφανιστεί μία και καλή.

Ο Άγης πληγωμένος από την προδοσία του πατέρα του αλλά και της θείας του οδηγείται σε μονοπάτια που βλάπτουν και αυτόν, αλλά κυρίως τους γύρω του. Ο Αποστόλης στριμώχνεται άσχημα από την Όλγα, που τον έχει δει στο δωμάτιο της Φρόσως... Θα καταφέρει να την πείσει ότι δεν τρέχει κάτι ή έφτασε η αρχή του τέλους για το γάμο τους;

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 23/11

Επεισόδιο 39

Η χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του παραδείσου είναι έτοιμη (δείτε εδώ το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Youweekly.gr με το στολισμένο μαγαζί του Παραδείσου που κλέβει τις εντυπώσεις). Πράγματα που δεν πάνε τόσο καλά όσο τα περίμενε ο Ντίνος. Η σχέση της Αμαλίας και του πάρει παίρνει μία άλλη τροπή δημιουργώντας μία έντονη ανησυχία εκτός από τον Ντίνο και σε άλλους. Η Βικτώρια και ο Χριστόφορος παλεύουν να διαχειριστούν τα έντονα συναισθήματα που γέννησε ο χωρισμός τους και ο Αποστόλης τους βάζει στο στόχαστρο, ενώ η ανησυχία της Βικτωρίας για την σχέση του άγιοι με τη Γεωργία αποδεικνύεται βάσιμη.

Η Ντέπυ κάνει το πρώτο βήμα για να φύγει από τη χώρα και η δική της Μιράντας για την υπόθεση πλαστοπροσωπίας πλησιάζει. Τι είναι όμως αυτό που θα την ζητήσει ο Βύρωνας να κάνει για να υπερασπιστεί τον εαυτό της και που θα την φέρει σε δύσκολη θέση; Ποιο είναι το νέο σχέδιο του Χρηστίδη και με ποιον τρόπο το βάζεις εφαρμογή;