Η Γη της Ελιάς: Σοκ για την Χάιδω - Ο Φίλιππος έχει ετεροθαλή αδερφή την...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς: Σοκ για την Χάιδω - Ο Φίλιππος έχει ετεροθαλή αδερφή την...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Απόψε 22/11 το επεισόδιο είναι συγκλονιστικό.. (δείτε και όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας).

Οι σημερινές 22/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 51

Η Ευτυχία είναι αποφασισμένη να παραδοθεί στον αστυνόμο για τον φόνο του Ανέστη, παρά την προσπάθεια της Άννας να τη μεταπείσει. Στο μεταξύ, οι Βρεττάκοι καταλαβαίνουν πως ο Σωκράτης δεν αστειεύεται με το θέμα του παιδιού. Παράλληλα, η Αντιγόνη καλείται να του δώσει εξηγήσεις και ο Μάνος πρέπει επειγόντως να συμβουλευθεί τον Λυκούργο.

Ο Δημοσθένης, έκπληκτος, ακούει από τη Μυρτάλη όσα του ζητά, γνωρίζοντας πως πρέπει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της για να την έχει με το μέρος του. Από την άλλη μεριά, η Μυρτάλη ζητά και τα ρέστα από τον Χρήστο για τον χωρισμό τους, γεγονός που τον εξαγριώνει. Ο Στάθης, εντελώς τυχαία, βρίσκεται μπροστά σ' ένα περιστατικό που θα εξελιχθεί σε ένα αγωνιώδες θρίλερ. Με τον Νίκο Γαλανό.

Αθόρυβος χωρισμός για πρωταγωνίστρια της σειράς

Εδώ και περίπου έναν χρόνο, μιας ηθοποιός που γνωρίσαμε κυρίως μέσα από την συμμετοχή της στην Γη της Ελιάς, δηλώνει ελεύθερη, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ο λόγος για την Ιφιγένεια Πιερίδου, η οποία βρισκόταν σε σχέση με τον επίσης Κύπριο project manager γνωστής εταιρίας Διονύση Κωνσταντίνου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι στην απόφαση του χωρισμού έπαιξε μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι δεν ανήκαν και οι 2 στο χώρο του θεάματος.

Το μόνο που έχει κρατήσει περιστασιακά έκτοτε είναι οι φωτογραφίες, κάνοντας επιλεκτικά κάποιες καμπάνιες. Μετά τον χωρισμό της, μάλιστα, η Ιφιγένεια έχει αλλάζει τρόπο ζωής, καθώς κάνει πράγματα που της είχαν λείψει και περνά περισσότερο δημιουργικό χρόνο με ανθρώπους που έχει επιθυμήσει.