Σασμός: Θα "τρίζουν τα κόκκαλα" του Άγγελου - Η κίνηση της Αργυρώς που φέρνει την απόλυτη καταστροφή

Το σατανικό σχέδιο της Καλλιόπης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Θα

Μια τεράστια ανατροπή θα σημειωθεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός. Μετά την συζήτηση που είχε ο Αστέρης με την Αργυρώ σχετικά με τον σασμό ανάμεσα στις οικογένεια τους, η Βρουλάκενα θα πάρει μια απόφαση που χωρίς να το γνωρίζει θα κάνει την κατάσταση χειρότερη.

Ο Αστέρης με τον Μαθιό της ζήτησαν να δώσει πίσω μερικά χωράφια που αγόρασε ο Άγγελος από την οικογένεια τους με σκοπό αυτή η βεντέτα να λάβει επιτέλους τέλος. Η γιαγιά Ειρήνη με την Μαρίνα θα την παροτρύνουν να δεχτεί την πρόταση, όμως ο Παύλος με την Άσπα έχουν αντίθετη άποψη.

Η κίνηση της Αργυρώς που μόνο Σασμό δεν θα φέρει

Η Αργυρώ - σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει - αποφασίζει να πουλήσει τα χωράφια στους Σταματάκηδες προκειμένου να σταματήσει η βεντέτα. Όμως η απόφαση της θα φέρει την καταστροφή, καθώς Παύλος και Άσπα θα της εναντιωθούν μιας και ο Άγγελος δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο, ενώ η Καλλιόπη καταστρώνει το επόμενο σατανικό της σχέδιο, χωρίς να γνωρίζει πως Μαθιός και Αστέρης θα γίνουν ξανά δολοφόνοι.

Σασμός ALPHA

Οι σημερινές 22/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Τα νέα για τα κτήματα του Αγγελου που αφήνει στην εκλεκτή της καρδιάς του και την αδελφή του, κάνουν τον γύρο του χωριού. Ολοι σκέφτονται ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Καλλιόπης και δεν κάνουν λάθος. Προτιμάει να δει τους κόπους του άντρα της να καταστρέφονται παρά να ξέρει πως ανήκουν στην ιδιοκτησία του Παύλου Βρουλάκη. Προς το παρόν πάντως τηρεί σιγή ιχθύος. Και ενώ η Μαρίνα προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το μυστικό της γιαγιάς για τη ζωή της, έρχεται αντιμέτωπη με την επόμενη και πιο σκληρή δοκιμασία, ενώ ο Αντώνης βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το σχέδιο του Ευθύμη και τον Λευτέρη. Εκείνος, από την άλλη, πρέπει να βρει λύση για τον ίδιο αλλά και τη Θοδώρα, που επιστρέφει στη ζωή του για τα καλά.

Στο μεταξύ, ο Μαθιός έχει αρχίσει να συγκρούεται με τον Νικηφόρο, ο οποίος θέλει να επιτεθεί με τον τρόπο του στον Παύλο. «Νικηφόρε, ηρέμησε γιατί εγώ θα είμαι ο πρώτος που τελικά θα βρεις μπροστά σου. Ασε τον Παύλο ήσυχο. Οσο δεν τον ενοχλείς, τόσο δεν θα σε ενοχλεί και αυτός. Μεγάλο παιδί είσαι και μάθε να φυλάγεσαι. Δεν ωφελεί τίποτα και κανέναν να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα στο χωριό μας. Και προς θεού, μην καταλάβει τίποτα η μάνα σου», του τονίζει. Την ίδια ώρα, ο Αστέρης προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να δεχτεί τη μία και μοναδική ελπίδα για ειρήνη. «Δεν σου ζητώ να το κάνεις για μένα αλλά για το καλό του τόπου και των οικογενειών μας. Είναι η μόνη λύση, Αργυρώ, για να σταματήσουμε αυτή την έχθρα που μας τρώει τόσα χρόνια. Την έχθρα που κατέστρεψε και την αγάπη μας», της θυμίζει και εκείνη δεν χάνει ευκαιρία να του υπενθυμίσει πως την αγάπη τους την κατέστρεψε η σφαίρα που κάρφωσε πριν ενάμιση χρόνο στον Πετρή, τον αδελφό της.

«Τελικά, όσες φορές και αν σου ζητήσω συγγνώμη, πάντα θα με βλέπεις σαν τον φονιά του αδελφού σου. Το έχω καταλάβει. Σε παρακαλώ όμως σκέψου τι θα συμβεί αν επιστραφούν στη μάνα μου κάποια από τα κτήματα», της λέει και εκείνη δείχνει να το σκέφτεται. «Σασμός, Αργυρώ, σασμός! Αυτό θα προκύψει αν πείσεις την οικογένειά σου. Νομίζω σε όλους μας αξίζει να συνεχίσουμε τη ζωή μας χωρίς φόβο», υποστηρίζει και λίγο αργότερα φεύγουν από το σπίτι στο βουνό.