Η Γη της Ελιάς: Ώρες αγωνίας για Βασιλική και Ιουλία - Πυροβολούν τον Στάθη και πέφτει αιμόφυρτος

Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς: Ώρες αγωνίας για Βασιλική και Ιουλία - Πυροβολούν τον Στάθη και πέφτει αιμόφυρτος

Στην Γη της Ελιάς που σύντομα θα έχουμε μια νέα εισβολεί, παρότι ο Γιώργης προειδοποίησε τον Στάθη να αφήσει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της, εκείνος έχοντας πάρει «πατριωτικά» το θέμα της απαγωγής του μικρού αγοριού, μπαίνει στο «μάτι του κυκλώνα» με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει θανάσιμα!

Από την Μαρία Μεταξητινού

Ο Στάθης αγνοεί τη συμβουλή του Κουράκου να αποτραβηχτεί από την υπόθεση, καθώς πλέον έχει αναλάβει η αστυνομία και συνεχίζει να παρακολουθεί το κύκλωμα των απαγωγέων ανηλίκων. Αυτή τη φορά όμως το παρακάνει, καθώς απροκάλυπτα «δηλώνει» την παρουσία του, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να τον έχουν βάλει στο μάτι. Εκείνος, από την άλλη, δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις τύψεις που νιώθει για το αγοράκι που άρπαξαν, χωρίς εκείνος να αντιδράσει: «Δεν το αντέχω, πήραν τον παιδί μπροστά από τα μάτια και δεν έκανα τίποτα, το κέρατό μου μέσα», λέει και ξαναλέει.

Πως πυροβολούν τον Στάθη στην σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς

Οι σκέψεις αυτές του τριβελίζουν το μυαλό και θέλοντας να επανορθώσει, στήνεται για ώρες στην παιδική χαρά και προσπαθεί να αποκτήσει επαφές με τους δράστες. Ωστόσο, ο απαγωγέας είναι ένα βήμα μπροστά και τον προσκαλεί να μιλήσουν: «Κοίτα, ξέρω ότι με παρακολουθείς. Ελα να τα πούμε από κοντά να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα», του προτείνει, ενώ έχει σκοπό να τον βγάλει από τη μέση. Στο μεταξύ η αστυνομία παρακολουθεί στενά τον Ρουφουλέα και ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας δίνει εντολή: «Κανονίστε άμεσα να στηθεί μια επιχείρηση αιφνιδιασμού και να συλληφθεί», τους λέει, αγνοώντας πως ο Στάθης έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο προκειμένου να εντοπίσει το μικρό αγόρι (δείτε αν πάει για τρίτη σεζόν η σειρά).

Γη της Ελιάς Στάθη πυροβολισμός

Η αστυνομία είναι έτοιμη να παρέμβει, ενώ ο Στάθης λίγο νωρίτερα από την αστυνομία, αποφασίζει να αυτονομηθεί και να δράσει μόνος του ώστε να πάρει πίσω το παιδί. Ετσι αρπάζει ένα όπλο και το στρέφει στον Ρουφουλέα, όπου με την απειλή του απαιτεί να του δώσουν πίσω το μικρό αγόρι: «Δεν αστειεύομαι, δώσε μου πίσω το παιδί που άρπαξες», προειδοποιεί. Η κατάσταση όμως θα ξεφύγει από τον έλεγχό του πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία και ο Ρουφουλέας με μια γρήγορη κίνηση πυροβολεί τον Στάθη, που πέφτει κάτω αιμόφυρτος.

Ετσι τον βρίσκουν οι αστυνομικοί, που καλούν ασθενοφόρο και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Στάθης είναι χτυπημένος και αιμορραγεί, ενώ τα άσχημα νέα φτάνουν γρήγορα στους δικούς του ανθρώπους. Η Βασιλική - η οποία θα μείνει πάλι έγκυος - μόλις μαθαίνει ότι πυροβόλησαν τον πατέρα της τρελαίνεται, ενώ σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι και η Ιουλία, η οποία προσπαθεί με αγωνία να μάθει νέα για την υγεία του.

O εισαγγελέας πολιορκεί την Αθηνά

Ο Ισίδωρος καλεί στο σπίτι του συντοπίτες που εκτιμά, μαζί και τον εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα, και η Ιουλία γίνεται έξαλλη: «Ισίδωρε, αυτός χαντάκωσε την Αθηνά, την έβαλε στη φυλακή και είπε τα τέρατα γι’ αυτήν και τον καλείς στο σπίτι μας;», επισημαίνει. Λίγο μετά η Ιουλία ενημερώνει την Αθηνά για την προεκλογική συγκέντρωση στο σπίτι του Ισίδωρου, παρουσία και του εισαγγελέα: «Αθηνά μου, λυπάμαι, δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό ο Ισίδωρος, θα το καταλάβω αν δεν έρθεις, θα έχεις απόλυτο δίκιο», της λέει και η Αθηνά, προς έκπληξη όλων, αποφασίζει να παρευρεθεί.

Στη συγκέντρωση του Ισίδωρου ο εισαγγελέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει την Αθηνά, αλλά της είναι αδύνατο να τον δει με συμπάθεια. Κάθε προσπάθειά του να την προσεγγίσει πέφτει πάνω σε τοίχο. Λίγο αργότερα η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο και της μιλά για την επιμονή του εισαγγελέα να τη συναντήσει. Η μητέρα της όμως είναι θετική γι’ αυτή τη συνάντηση και την προτρέπει να την πραγματοποιήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του ΤiVi Σήριαλ που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα