Μαύρο ρόδο εξελίξεις (23/11): Σε σοκ η Ελισάβετ - Μαθαίνει για το στοίχημα του Πέτρου

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαύρο ρόδο εξελίξεις (23/11): Σε σοκ η Ελισάβετ - Μαθαίνει για το στοίχημα του Πέτρου

Τα πάνω κάτω θα δούμε να έρχονται και στο σημερινό 23/11 επεισόδιο, που θα δούμε στο Μαύρο ρόδο του Mega με την Ελισάβετ να έρχεται αντιμέτωπη με μια αλήθεια, που όλοι φοβόμασταν τη στιγμή αυτή και τις αντιδράσεις της (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Διδασκάλου για τη σειρά).

Οι εξελίξεις για το σημερινό 23/11 επεισόδιο στο Μαύρο ρόδο

Η Αγγελική με την Αλεξία φεύγουν για τη Γερακιανή αφήνοντας τον Θέμη μόνο του να τα βγάλει πέρα με την έκρηξη. Μόνο που το σχέδιο του Βίκου για να χαλάσει τη φήμη του μαγαζιού του Θέμη δεν πετυχαίνει! Στο χωριό, ο Μανώλης προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει αλλά η Αυξεντία κρατάει το στόμα της κλειστό: «Αυξεντία, πες μου τι σημαίνουν όλα αυτά που κάνεις και τι έχει γίνει! Μη με τρελαίνεις! Είμαι σίγουρος ότι κάτι έχει συμβεί, σε παρακαλώ να χαρείς, έχω τόσα στο κεφάλι μου, μην έχω έννοια κι εσένα», της επισημαίνει. Η ηγουμένη φοβάται για το σχέδιο του Μπόγρη και τις επιπτώσεις που θα έχει στο μοναστήρι: «Νομίζω πως δεν έχουμε ανάγκη από κόσμο στο μοναστήρι! Θα χαθεί αυτό που προσφέρει ο ναός αν γίνει τουριστική ατραξιόν και έρχονται κάθε λογής κόσμος», λέει η ίδια.

Η Ολγα, που αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε Πέτρο και Ελισάβετ, αποφασίζει να βάλει τέλος στο φλερτ αυτό με τον πιο σοκαριστικό τρόπο, προκαλώντας πόνο και οργή. «Ελισάβετ έμαθα κάτι! Εχω καταλάβει πως ο Πέτρος σε περιτριγυρίζει και νομίζω πως πρέπει να σου πω ότι έχει σκοπό που το κάνει αυτό. Δεν είσαι μαθημένη σε όλο αυτό», της αναφέρει και η Ελισάβετ αναρωτιέται: «Εχει συμβεί κάτι, Ολγα; Επαθε κάτι ο Πέτρος;». Τότε εκείνη ισχυρίζεται:

«Ο Πέτρος είναι ένα κακομαθημένο παιδί που έχει μάθει να τα έχει όλα. Είχε βάλει ένα στοίχημα με τους φίλους του για το αν μπορεί να σε ρίξει! Είναι τραγικό αυτό που έκανε, το ξέρω και γι’ αυτό και σου το λέω». Η Ελισάβετ παθαίνει σοκ με αυτό που ακούει! Στο μεταξύ, η Πολυξένη μαθαίνει περισσότερα για τον κρυφό λογαριασμό του Λευτέρη και ο Σταυρίνος δίνει ιδέες στον Πέτρο για το πώς θα μπει κρυφά στο μοναστήρι. Ο Σαράντος βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου με τη χρυσή ταυτότητα που βρήκε θαμμένη και η Κασσιανή εντοπίζει μια λεπτομέρεια στην αγιογραφία της Ελισάβετ που τη βάζει σε σκέψεις.

Ο Πέτρος έμαθε ότι η Ελισάβετ έχει κινητό και τα πληκτρολόγια των τουιτεράδων πήραν "φωτιά"

Μπορεί εμείς να γνωρίζουμε ήδη το τέλος της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο, (δείτε το εδώ) ωστόσο μας αρέσει να βλέπουμε το ειδύλλιο του Πέτρου και της Ελισάβετ στις οθόνες μας. Το ίδιο φαίνεται πως συμβαίνει και με τους τηλεθεατές, καθώς τα σχόλια στο twitter "πέφτουν βροχή" γι' αυτούς τους δύο.

Μάλιστα, στο (22/11) επεισόδιο, που ο νεαρός έμαθε πως η καλή του έχει κινητό τηλέφωνο, δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν.