Σασμός (24/11): Η σκηνή που θα συνταράξει τους τηλεθεατές - Τα σκληρά λόγια του παπά Μιχάλη στην Καλλιόπη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (24/11): Η σκηνή που θα συνταράξει τους τηλεθεατές - Τα σκληρά λόγια του παπά Μιχάλη στην Καλλιόπη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύ επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός η οποία προβάλλεται για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν. Το επεισόδιο απόψε 24/11 πρόκειται να φέρει πολλές ανατροπές την ώρα που ο Βαγγέλης έχοντας φτάσει στην Κρήτη, τους απειλεί όλους.

Να σημειώσουμε πως πολλές σύντομα θα ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στην Αργυρώ και στον Σταύρο και θα μπλεχτεί και η Στέλλα - δείτε εδώ αποκλειστικό.

Οι σημερινές 24/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 40

Η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς της την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι αποφαίνονται πως η ιδέα δεν είναι κακή. «Μακάρι, κορη μου. Ο σασμός που δεν έγινε τότε, που θα υπερασπιζόταν την αγάπη σου με τον Αστέρη, να γίνει τώρα. Και ο Πετρής μας άλλωστε ήθελε να υπάρξει ειρήνη με τους Σταματάκηδες. Γιατί όχι λοιπόν;», της λέει η μητέρα της και η γιαγιά Ειρήνη συμπληρώνει πως μάλλον ήρθε η ώρα γι’ αυτή την πολυπόθητη στιγμή.

Και ενώ η Αργυρώ μιλά στη μητέρα και τη γιαγιά της, ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη και του ζητά να μείνει μακριά από την Αργυρώ. Ταυτόχρονα, ξεκαθαρίζει και στην ίδια ότι ήρθε για να πάρει τα πράγματα στα χέρια του. «Δεν θα αφήσω την οικογένεια του αδελφού μου να διαλυθεί για το παρελθόν σου», της ξεκαθαρίζει. Ο Παντελής επισκέπτεται τον Παύλο, καταρρακωμένος από τη φυγή της Θοδώρας, ενώ Λευτέρης και Θοδώρα ανοίγονται ο ένας στον άλλο και έρχονται πιο κοντά. Η Κατερίνα προειδοποιεί τη Βασιλική να έχει τον νου της στον Μαθιό, την ώρα που εκείνος παρακαλά την Αργυρώ να δεχτεί την πρόταση του Αστέρη για τα κτήματα. Η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δεν λέει να καταλαγιάσει.

Η κίνηση της Αργυρώς που θα φέρει την καταστροφή της οικογένειας της

Ο Αστέρης με τον Μαθιό της ζήτησαν να δώσει πίσω μερικά χωράφια που αγόρασε ο Άγγελος από την οικογένεια τους με σκοπό αυτή η βεντέτα να λάβει επιτέλους τέλος. Η γιαγιά Ειρήνη με την Μαρίνα θα την παροτρύνουν να δεχτεί την πρόταση, όμως ο Παύλος με την Άσπα έχουν αντίθετη άποψη.

Η Αργυρώ - σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει - αποφασίζει να πουλήσει τα χωράφια στους Σταματάκηδες προκειμένου να σταματήσει η βεντέτα. Όμως η απόφαση της θα φέρει την καταστροφή, καθώς Παύλος και Άσπα θα της εναντιωθούν μιας και ο Άγγελος δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο, ενώ η Καλλιόπη καταστρώνει το επόμενο σατανικό της σχέδιο, χωρίς να γνωρίζει πως Μαθιός και Αστέρης θα γίνουν ξανά δολοφόνοι.

Σασμός ALPHA