Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: Αργυρώ και Αστέρης κάνουν έρωτα - «Μη με αφήνεις»

Η παθιασμένη σκηνή που θα συνταράξει τους τηλεθεατές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: Αργυρώ και Αστέρης κάνουν έρωτα - «Μη με αφήνεις»

Όσο κι αν προσπαθούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον, τελικά θα καταφέρουν το ακριβώς αντίθετο. Αστέρης και Αργυρώ θα περάσουν μια νύχτα πάθους στο σπίτι εκείνου στο βουνό. Μια νύχτα που θα συνταράξει το τηλεοπτικό κοινό της σειράς του Σασμού.

Τελικά ο λόγος της τον έπεισε! Ο Αστέρης Σταματάκης (του οποίου τα χέρια θα λερωθούν με αίμα, δείτε εδώ το σούπερ ρεπορτάζ!) δεν πήγε ποτέ στο Μόναχο επειδή η Αργυρώ, ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, του ζήτησε να μην το κάνει. Εμεινε λοιπόν στην Κρήτη και το χωριό που τον μεγάλωσε, όχι γιατί ελπίζει σε ένα κοινό μέλλον μαζί της, αλλά γιατί θεωρεί πως πλέον τον έχει συγχωρέσει για τον θάνατο του Πέτρου. Οπως όμως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, οι δυο τους δεν θα πάψουν να έρχονται σε επαφή.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Τα προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, θα τους αναγκάσουν να βρίσκονται ξανά, μοιραία λοιπόν το μυαλό και των δύο θα ταξιδεύει στο παρελθόν τους. Τότε που κάνανε μόνο όνειρα για το μέλλον τους. Ειδικά ο Αστέρης δεν θα σταματήσει να της υπενθυμίζει πόσο πολύτιμη του είναι και πόσο χαίρεται που ακόμα και έτσι την έχει στη ζωή του. «Είσαι ό,τι σημαντικότερο έχω και μπορεί εσύ να μη με αφήνεις να σου το θυμίζω, όμως εγώ δεν μπορώ να σου κρύψω πόσα αισθάνομαι για εσένα», θα της πει μεταξύ άλλων. Η Αργυρώ δεν θα είναι εξίσου διαχυτική, στα λόγια και τις πράξεις όμως σίγουρα θα συγκινείται κάθε φορά που εκείνος θα την αγγίζει.

Η νύχτα που θα αλλάξει τη ζωή του Αστέρη & και της Αργυρώς

Καθώς ο πόλεμος με τον Σταύρο θα είναι σε εξέλιξη αφού εκείνος έχει καταλάβει πως το πρώην ζευγάρι έχει αρχίσει να έρχεται και πάλι σε επαφή, η Αργυρώ δεν θα αργήσει να μιλήσει στον Αστέρη για όσα την απασχολούν ένα βράδυ που μιλάνε στο σπίτι εκείνου στο βουνό. «Μάλλον ήταν λάθος μου που τον κράτησα κοντά μου και που του πρότεινα να με ακολουθήσει στην Κρήτη. Ηταν άδικο για εκείνον και καταλαβαίνω πόσο πονάει που μας βλέπει μαζί, όμως δεν έχω άλλο τρόπο. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω», θα του πει και ο Αστέρης στην προσπάθειά του να την παρηγορήσει, θα την κλείσει στην αγκαλιά του.

 Αργυρώ και Αστέρης κάνουν έρωτα Σασμός

Η επόμενη στιγμή θα τους βρει να φιλιούνται με πάθος, ανίκανοι πλέον να κατευνάσουν αυτό που νιώθουν. Αυτό που έκρυβαν επιμελώς τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής τους. Θα κάνουν έρωτα σαν την πρώτη φορά και το επόμενο πρωινό θα τους βρει μαζί, αγκαλιά. Οι επόμενες ώρες όμως θα τους αναγκάσουν να χωριστούν και μάλιστα με βάρβαρο τρόπο, αφού τα τηλέφωνα θα αρχίσουν να χτυπούν. Οι δικοί τους θα αρχίσουν να τους ψάχνουν. Μέσα τους όμως θα κρατήσουν για πάντα εκείνο το βράδυ που ενώθηκαν σαν να ήταν οι μόνοι άνθρωποι στον πλανήτη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι δρόμοι τους δεν θα συναντηθούν ξανά. Κάτω από τα αδιάκριτα βλέμματα των συγχωριανών τους θα βρίσκουν τρόπους για να βλέπονται, ακόμα κι αν οι παραξενιές της Καλλιόπης ή το άγχος της Μαρίνας τούς βάζει φρένο. Μέσα τους ξέρουν πως η αγάπη που νιώθουν δεν μπορεί τελικά να σβήσει!

Περισσότερα στο περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα την Παρασκευή 25/11